Анна Зелена африканска чиста лейси нигерийская плат с бродерия с пайети плат френски дебели окото ремък дизайн 5 ярда/бр за шиене

Нов

91.77лв.

/ 117.64лв.

В наличност

Съвети за внос пошлинам:цената не включва мита и данъци или други, свързани с вноса на такси,клиентът ще носи отговорност за това, ако това се случи.

Подробна информация:

Ние ще ви предложим най-добрите условия за пазаруване.Тук можете да намерите най-модни дрехи и восъчни тъкан на по-ниска цена.

Предлагаме отстъпка за честване на празниците.Така че,хайде, и да получите това, което ви трябва!

Високо качество на премиера, отличен подарък за вашите приятели и за специални случаи,

Стоки на склад и е готов за изпращане.

Състояние: чисто нов и неношеный

Материя: mesh лейси плат

Употреба:за жени сватба/партия/рокля/шевни/DIY

Дължина:5 ярда на партида

Moq:от една страна

Ширина: 50-52 инча

Тегло:около 1.5~2,0 кг / 5 ярда

Обслужване на клиенти:

Ние предлагаме 24 часа на пълно работно време, ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля, изпратете електронно съобщение или се свържете с нас по всяко време.Вашето запитване ще бъде изпратено в рамките на 12 часа.Ние ще направим нашите най-доброто за своите нужди,TCS.

Дисплей на продукта:

Как да направите поръчка:

Начини на плащане:

Доставка:

Нашите детайли, попаднали извън плащане в рамките на 1 до 5 работни дни, след като вашето обезщетение, е завършен.Ние изпращаме стоки чрез DHL, EMS, UPS, FedEx, TNT, ePacket или Airmail.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Гаранция/На Връщане:

Ние напълно гарантираме на всички наши продукти.Всички предмети съвсем нови и неизползвани.Ако ние ще изпратим имейл на погрешен стил или грешен цвят, ние можем да ви върне парите или да изпратите повторно.Ако стоките не могат да отговарят на вашите нужди, върнете се.Но товарни куриерска услуга трябва да бъде платена от купувача.

Коментари:

Ние се стремим към 5 звезди положителна обратна връзка.Вашата обратна връзка е много важна за НАС, ние се опитваме да направим всичко възможно да предложи най-доброто обслужване за нашите клиенти.Моля, пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решите този проблем за вас, докато не удовлетворитесь.

Q1: Колко време ще ми достави продуктите, след като аз ще направя плащане?

А: Ние обикновено ще достави на стоки в рамките на 2 дни и даваме ви чрез проследяване на стаята на втория ден.Q2:Колко време мога да получа стоката си, след като сте го изпратили?А: Тя обикновено отнема около 3-7дайс за вашата стока пристига.Но в тежка част на търговският сезон логистични компании работят на максимална мощност, така че някои поръчки може да отнеме малко повече време.

Q3: Защо продавачът избира друг път на кораб от моя избор?

А: Ние обикновено избираме най-доброто спешно с ДХЛ.Но за някои отдалечени райони купувач се избира логистика, която не може да стигне, или товари прекалено пътища, за да го приемат.Но не се притеснявайте, ние ще ви изпратим имейл съобщение, моля, не забравяйте да проверите "съобщение Energybg.eu". ( първи избор-DHL, по-отдалечените райони по подразбиране Fedex)

Етикети: сватбена бродерия лейси шифоновая плат, бродирани мъниста сватбена дантелени тъкани, червена дебела вышивальная плат, бродерия лейси кърпа магазин, еластичната тъкан на дантели бродерии, луксозен лейси плат с бродерия, дебела бродерия завързана аппликацией, плат бродерия, дантела шевове, goregous бродерия с флорални дантелени тъкани, бродерия завързана кърпа на жена

Използването на Дамски сватба, Рокля, Шиене, облекло, Направи си сам
Името на тъкани африканска лейси плат
Цвят снимка
Срок за доставка Да изпратите по DHL, UPS, TNT, FEDEX, SF express
Място на произход Гуанджоу, Китай
занаят Бродерия
Тегло 1.5~2.0kg
времето за освобождаване на Нов Стил
лейси плат Нигерийская лейси плат, Френска лейси плат,
Украса Пайети
Тип тъкани Окото лейси плат, плат дантела мрежа
срок на доставка В рамките на 4-7 дни
Тип набиране No
номер на модела африканска лейси плат
Произход CN(Origin)
Материал Окото Плат
Случай костюм, църква, выпускное рокля
Ширина 50-52 inch
де Пайети
Moq За 1 лот
Вид търговия на едро Да(>50 бр.)
Код на продукта Z1J112930
Характеристика Опазване на околната среда
Техника Бродирана
Вид на продукта Дантела
Дължина 5 yards/pcs

Напишете отзив

Анна Зелена африканска чиста лейси нигерийская плат с бродерия с пайети плат френски дебели окото ремък дизайн 5 ярда/бр за шиене

Анна Зелена африканска чиста лейси нигерийская плат с бродерия с пайети плат френски дебели окото ремък дизайн 5 ярда/бр за шиене

Съвети за внос пошлинам:цената не включва мита и данъци или други, свързани с вноса на такси,клиентът ще носи отговорност за това, ако това се случи. Подробна информация: Ние

Свързани продукти