Водоустойчив Слънчев, с монтиран на стената Лампа за Откриване на Движение IP44 Две Яркост Осветление Бяла/Топло Бяла Светлина Цвят на открит слънчеви действие лампа

Нов

23.31лв.

/ 36.42лв.

В наличност

IP44 водоустойчив, подходящ за използване в двора, балкона, градината, двора, гараж или всяко друго открито място.

Характеристики:

Бяла/Топло бяла светлина цветове на разположение.

Разстояние 6М чувство, ъгъл 90° чувство.

Висок ярка светлина при засичане на движение, удължава до слабото светлина 38s, когато хората си отиват. 60 пъти максимално сенсорирование всяка нощ.

Слънчево превръща в действие, никакви кабели не са необходими, тъй като веднъж го поставете под солнечность за усвояване на слънчевата енергия в дъното, след това един слънчев панел ще ви слънчевата енергия в светлата част на ток в тъмното.

IP44 водоустойчив, топло - и измръзване, работи добре в различни метеорологични условия.

Високата скорост на преобразуване на слънчеви панели, такса 4,5 ч може да изгори до 8-12 ч.

Технически характеристики:

По-светъл цвят: Бял/Топло бял(по избор)

Батерия: 14500, 3.2, 500 mah

Лумена: 50-60LM

Цветна температура: 6500-7000K

Време за зареждане: 4,5 ч

Работно време: 8-12ч

Материал: ABS+PC

Източник на светлина: 2PCS SMT LED

Соларен панел: Поликремний 60*60 4 0,4 W

Тегло на опаковката: 240 грама

Размер на опаковката: 180*90*64 мм / 7.1*3.5*2.5 в

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Лампа

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Етикети: охладител yz450

Произход CN(Origin)
търговска марка Томшин
Тип Слънчеви Панели Литиева Батерия
Включени Ли Лампи ДА

Напишете отзив

Водоустойчив Слънчев, с монтиран на стената Лампа за Откриване на Движение IP44 Две Яркост Осветление Бяла/Топло Бяла Светлина Цвят на открит слънчеви действие лампа

Водоустойчив Слънчев, с монтиран на стената Лампа за Откриване на Движение IP44 Две Яркост Осветление Бяла/Топло Бяла Светлина Цвят на открит слънчеви действие лампа

IP44 водоустойчив, подходящ за използване в двора, балкона, градината, двора, гараж или всяко друго открито място. Характеристики: Бяла/Топло бяла светлина цветове на

Свързани продукти