Всички Размери, Цветове, 8 10 12 14 16 25 27 мм Кръгъл Baoshihua Кристал Crystal Камък Заостренная върти Високо Качество на Плосък Покрив Планински Кристал

Нов

8.34лв.

В наличност

Детайли на продукта

Описание на продукта:

Забележка: Ако в желания от вас цвят не е включен, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Особености: 100% чисто Нов Камък, Форма:кръгла Камък баошихуа

Цвят:повече цветове на Камък

Материал: стъкло кристал.Проверете, стъкло или пластмаса,просто използвайте по-лека, за да го изгори, и вие го знаете.

Размер на камък:8 мм,10 мм,12 мм,14 мм,16 мм,25 мм 27 мм

Usuage: За бижута, дрехи ,аксесоари сам,обувки,чанти,вечерни рокли,костюми и всичко, за което можете да се сетите.

Забележка:Различни кройката, форма и размери ще доведе до факта, че цветът ще е малко по-различно.Различен компютър,телефон,различно масово производство време може да доведе до това, че цветът е малко по-различно.

Забележка: Уважаеми клиенти, на всички наши продукти, продавани от производителите.Качеството е най-добро, а цената е най-ниска.Нашата печалба е много ниска, така че за поръчки на по-малко от 5 долара, ние ще изпратим икономически парцел (парцели не разполагат с информация за проследяване).Повече от $5 искаме стандартна логистика (с отслеживающей информация).Въпреки това, независимо от икономически пакет или на стандарт клас, ние се ангажираме с напълно да върне парите, ако пакетът ще бъде загубен в процеса на транспортиране.

Истинско Шоу На Продукта

Замяна купувачи

Опаковки детайли

Всяка поръчка се изпраща с помощта на пузырчатого плик или многопластова картонена кутия.То предпазва стоките от увреждане при транспортиране, когато те попадат в ръцете на всеки клиент.

Условия На Доставка

· Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в Energybg.eu.За да можете да получите пратката нормално, моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

· Ние можем да изпратите подробности за 3-7 работни дни след получаване на пречистена плащане.Всяка пратка ще има който проследява номер за вашето проследяване.

· За безплатна доставка, нашият стандартен начин на доставка-поща на Китай.Това обикновено отнема 10-25 дни, за да пристигнат в повечето страни.Но в някои страни или в селските райони това може да отнеме още повече време, поради нечастых авиокомпании или досмотров митниците.

· Ако спешно искате да получите продукта или услугата Поща на Китай не обхваща вашата страна, можете да изберете експресна доставка през DHL, UPS, TNT, FEDEX, и EMS.В крайна сметка, UPS Worldwide Express Saver, можете да получите доставка в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще изпратим на пратката, но това е по-скъпо; DHL, UPS, TNT, FEDEX, това ще отнеме около 3-5 работни дни, преди да получите пратката.По EMS, това ще отнеме 5-8 дни преди вашето място.

· Ако не получите стоката в рамките на 30 дни след поръчката, моля, пишете ни директно.Ние ще бъдем с вас, за да реши дело.Моля поверете на нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с честна ориентация.

Етикети: кристали кристалното дупка, д-р стоун, елен плоски гърба смола, кристален камък, рейнстон, смесете кристали с фиксирана облегалка, мода за раници, най-добрите жени, crystal и камък, b кристали

Назад Pointback
Вид на кристали Свободни Кристали
Стил Pointback
Вид на продукта Кристали
Материал Стъкло, Стъкло, Кристал
Форма Кръг, през цялата баошихуа
номер на модела планински кристал pointback
Техника Лепило-На
Отвори никакви дупки
Воспользуйся Чанти, Облекло, Обувки
Цвят повече цветове
размер 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 25mm, 27mm
Използването на сватбена рокля декорация на дрехи използването на чанти, обувки...и т.н

Напишете отзив

Всички Размери, Цветове, 8 10 12 14 16 25 27 мм Кръгъл Baoshihua Кристал Crystal Камък Заостренная върти Високо Качество на Плосък Покрив Планински Кристал

Всички Размери, Цветове, 8 10 12 14 16 25 27 мм Кръгъл Baoshihua Кристал Crystal Камък Заостренная върти Високо Качество на Плосък Покрив Планински Кристал

Детайли на продукта Описание на продукта: Забележка: Ако в желания от вас цвят не е включен, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Особености: 100%

Свързани продукти