SOISOU Zebra Шарени Yoga Set Женски Спортни дрехи, Спортно Облекло Обтягивающий Еластичен Фитнес От Две Части Комплект Женски Костюм За йога ropa mujer

Нов

42.84лв.

/ 77.89лв.

В наличност

Име на продукта: Нов комплект за йога в ивицата Зебра, женски спортни дрехи, ежедневни дрехи.

Материал на продукта:90% полиестер, 10% ликра.

Опаковка: Сутиен + Панталони.

Характеристики на продукта: Зебра райета, дишаща, мека, плътна, еластична, абсорбирующая, анти-пилинг, висока талия, стягане на бедрата.

Приложими сценарии: Йога, фитнес, закрито, спорт на открито.

Препоръчителен размер за ръст и тегло

СЪВЕТИ:Този продукт е много эластичен, не се притеснявайте, моля, бъдете сигурни, за да изберете размера, който ви подхожда.

Ако имате специални нужди или не сте сигурни, кой размер е подходящ за вас, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Плащане:

В Energybg.eu предлага множество начини за плащане,като Alipay,PayPal,Кредитни карти,Банкови преводи в реално време и Офлайн плащания (Банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде отнесен към нас,докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Доставка:

Нашите стоки са много адекватни,моля, бъдете сигурни, покупка,ние бързо ще се изпращат.

1.Заради политиката,моля, изпратете ни вашето пълно име, ако сте в Русия.Благодаря ви за съдействието.

2.Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-5 работни дни от датата на получаване на плащането.

3.Ако сделката се извършва по време на празници, Хонг конг и Китай,времето за обработка ще бъде отложено.Моля, разберете.

4.Ако все още не са получили стоката в рамките на 45 дни, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволително решение, моля, бъдете сигурни, че вашите интереси са напълно защитени, благодаря.

Правилата на връщане:

Ако стоката е с дефект при неговото получаване или не сте доволни,моля, върнете го в рамките на 5 работни дни за подмяна или връщане на парите.Но елементи трябва да бъдат в заводском състояние.Моля, свържете се с нас предварително и проверете обратен адрес, преди да се върне на него.

Коментари:

Надявам се да ни дадете добра обратна връзка!Вашите коментари са изключително важни за развитието на нашия бизнес.

Искрено ви да оставите положителен отзив 5-звезден Подробен рейтинг за продавача за нас, ако сте доволни от нашия продукт и услуга.Това ще ви отнеме само минута.Благодаря ви за подкрепата!

Етикети: дамски спортни костюми nikes, комплект женски от две части, розов комплект, комплект за йога, 3 йога набор от, за жени спортно облекло, 2 бр. комплект за жени, дамски спортни облекла, йога комплект сутиен женски, набор от лего змия

Дължина ръкав(см) Без ръкави
Характеристика Анти-Пилинг, Анти-Свиване, Воздухопроницаемый, Опазване на околната среда, Бързо Изсушаване
търговска марка СУИСУ
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Пол Жени
Произход CN(Origin)
Вид модел шарени
Спортен Тип Йога
Материал Найлон

Напишете отзив

SOISOU Zebra Шарени Yoga Set Женски Спортни дрехи, Спортно Облекло Обтягивающий Еластичен Фитнес От Две Части Комплект Женски Костюм За йога ropa mujer

SOISOU Zebra Шарени Yoga Set Женски Спортни дрехи, Спортно Облекло Обтягивающий Еластичен Фитнес От Две Части Комплект Женски Костюм За йога ropa mujer

Име на продукта: Нов комплект за йога в ивицата Зебра, женски спортни дрехи, ежедневни дрехи. Материал на продукта:90% полиестер, 10% ликра. Опаковка: Сутиен + Панталони. Характеристики

Свързани продукти