Джурасик динозавър Лепенки за Деца Тениска Минерални Етикети за Дрехи, Ютия-за Пренос, за Облекло Diy Термоадгезивный Кръпка

Нов

2.65лв.

/ 5.31лв.

В наличност

Джурасик динозавър Лепенки за Деца Тениска Минерални Етикети за Дрехи, Ютия-за Пренос, за Облекло Diy Термоадгезивный Кръпка

БЕЛЕЖКИ:

1.Широко се Използва В дизайна си САМ", Идеален за Бебешко и Детско Облекло,Дънки,Палта,Шапки,Панталони,Чанти и Пердета и т.н.

2.Пакетът включва: 1 бр. Пластира са сгънати, за да се предотврати проникване на прах и влага, като се гарантира, че по време на транспортиране не се случи никакви щети.Малки тест лепенки и ръководство за употреба са включени в комплекта, за да се гарантира идеални резултати.

3.A-level Washable, Eco-Friendly Материал, Лесен За Използване Железа Домочадца.

4.Ако резервирате повече от 5$ ,винаги ще се получи много по-добър начин на доставка.

2, Дрехи плоска дъска за гладене. 3, Положенная пренос на топлина, изгряващи картини. 4, Handes кликват надолу здраво в продължение на 10 секунди. 5, Ляво handes, се Охлажда надолу , разкъсани menbrance пет. 6 Моделите на дрехите са налице.

За домакински ютии ИНСТРУМЕНТ: 1, дъска за Гладене 2, Електрически ютии( Не парни ютии) 3, Сепаратор Хартия СТЪПКИ: 1,дъска за Гладене на платформата. 2, Плочки за дрехи дъска за гладене. 3,образец на позиция, която искате да вмъкнете. 4, Изключете пара, температурата на 120-160 градуса. 5, 10-15 секунди с удар. 6, След охлаждане , повдигна мембрана. . 7, Ако Гладене не остава непокътнато, повторете стъпка 5. 8, поздравления за завършването на модели.

1. Ние приемаме Alipay, западното съединение, TT, Paypal.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: на пластира, ппк татко, трансфер на писмо, преводи на английски език, кръпка динозавър, разпръскване на сладко, велкро лепенка, харли кръпка, Теплопередача, машини предаване

Пишеща машина 3D Писане
Техника Апликация, Ютия на Пергаментах Етикети за Дрехи
размер As Picture Show
Хората За деца, Момиче, Момче, Жена, Дете, Красота
номер на модела железни пластира за дрехи за деца
Вид на продукта Пластира
Характеристика 3D, РЪЧНА ИЗРАБОТКА, Опазване на околната среда, РЪЧНА ИЗРАБОТКА, Опазване на околната среда
Applique Тениска, Нагоре, недостиг на въздух, Палто, Чанта, Завеса
инструмент Домакински Ютии, Машина Топлинна Преса
Категория Направи си САМ Украса на Дрехите Етикети
Стил Желязо-на
Произход CN(Origin)
Тип набиране ДА
Вид търговия на едро Да(>50 бр.)
Моющийся А-Ниво На

Напишете отзив

Джурасик динозавър Лепенки за Деца Тениска Минерални Етикети за Дрехи, Ютия-за Пренос, за Облекло Diy Термоадгезивный Кръпка

Джурасик динозавър Лепенки за Деца Тениска Минерални Етикети за Дрехи, Ютия-за Пренос, за Облекло Diy Термоадгезивный Кръпка

Джурасик динозавър Лепенки за Деца Тениска Минерални Етикети за Дрехи, Ютия-за Пренос, за Облекло Diy Термоадгезивный Кръпка БЕЛЕЖКИ: 1.Широко се Използва В дизайна

Свързани продукти