PLstarCosmos 3DPrint Нов Електротехник Изкуство Уникален Harajuku Градинска Забавен Случайни Унисекс Пуловер Качулки/Hoody/Zip Стил

Нов

23.07лв.

/ 31.18лв.

В наличност

Моля, проверете вашите размери (рамо, бюст, Дължина), за да се уверите, че те са подходящи за вас.

Таблица с размери само refenrence ,моля, нека 1-3Cmerror поради ръчно измерване.

Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Забележка:

В случай на избор на безплатна експресна доставка на вашата пратка ще бъде транспортирана директно ви у дома само веднъж, или да му бъдат изпратени до вашата пощенска служба, в този случай, за да вземете своите стоки, ще трябва номер за проследяване на пратката и лична.Ние веднага ще ви уведомим веднага, след като вашата пратка ще бъде изпратена.

Състояние:100% Гаранция за качество на марката

Здравейте За дропшиппинге:

Ние arefactory изход, и поддръжка на drop shipping.can предлага acustom дизайн,САЩ sizeAndEUR sizecustom.

Ако трябва да препродават нашите продукти, ние можем да ви предложим thepictures без воден знак.

Изберете нас, е достатъчно да реши тези проблеми, които имате, и да разширят продажбите.

Причина-Ние използваме най-подходящия и бърз начин за превоз, предлага на печат с висока разделителна способност и са подбрани по размер размери дрехи,качествени тъкани и отлична изработка.И може да осигури свободен дизайн,никога не разкрива дизайн.

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля,пишете ни на положителните отзиви и 5 звезди, както и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.След като ни покажете снимка на двете 5 звезди, ние ще ви дадем отстъпка от следващата поръчка.

2. Ако споделите линк към нашия продукт по SNS или Facebook, ние ще ви дадем подарък или отстъпка от следващата поръчка.

3. Ако не сте доволни от нашите пордуктами,моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка.Ние гарантираме, че ще бъдем на 100% slove никакъв проблем за вас.

4. Моля, пишете ни, преди да се подготвите да остави отрицателен коментар, или отворете всеки спор за поръчка .Общуването-това е най-добрият начин за решаване на проблема.

Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.

Ако не сте 100% доволни от качеството на вашата покупка в нашия магазин, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача.

Етикети: панталони градинска облекло, унисекс качулки etsy, товарен градинска облекло, унисекс качулки година, мъжки градинска облекло, hoody hip men, сиви качулки унисекс, капельная hoody мъжете, свещен сива врана мъжете, унисекс качулки наруто

Яка О-образно деколте
Дължината На Дрехата Редовен
Тип елемент Худи
Вид модел С щампи
Пол МЪЖ
Приложимо сезон Есен И Зима
Стил Ръкави Редовен
Тип Редовен
Дължина ръкав(см) Пълен
Материал Polyester, Ликра
Дебелина на Постно (Лято)
Применимая сцена Ежедневен
Произход CN(Origin)
Тип на затваряне светкавица
Стил Ежедневни обувки

Напишете отзив

PLstarCosmos 3DPrint Нов Електротехник Изкуство Уникален Harajuku Градинска Забавен Случайни Унисекс Пуловер Качулки/Hoody/Zip Стил

PLstarCosmos 3DPrint Нов Електротехник Изкуство Уникален Harajuku Градинска Забавен Случайни Унисекс Пуловер Качулки/Hoody/Zip Стил

Моля, проверете вашите размери (рамо, бюст, Дължина), за да се уверите, че те са подходящи за вас. Таблица с размери само refenrence ,моля, нека 1-3Cmerror поради ръчно измерване. Време

Свързани продукти