Горен и долен Въртяща се маса, Ранно Образование и Мъдрост Баланс Играчки Песен на фън шуй Топката Деца Просветление

Нов

18.15лв.

/ 24.52лв.

В наличност

Развийте интелекта и насърчаване на растежа,культивированию интерес,Стартирайте мозъка,Интелектуално развитие,отглеждане на сетивни способности,Координацията на ръцете и очите.

Новите детски играчки образователни играчки на Двете ръце може да се движи мускулите на китките и ръцете, за да ги направи по-гъвкави и силни.Играта включва в себе си по-внимателно наблюдение на топката, докато мозъкът диктува, за ръце реагираха.

Откриване и покриващи движения на ръцете променят пистата и поддържат движението на топката.

Дръжте тази играчка и поставете мъниста, за да мъниста избягали гладко, не пада.Тренируя баланс и гъвкавост, той може също да се освободите от стреса.

Възрастните също могат да бъдат използвани като средства за активиране и офис работници и възрастните също могат да бъдат използвани, за да се движат ставите и мускулите.Това е допир играчка, независимо от възрастта.

Цвят: зелено/червено/жълто/синьо

Материал: пластмаса

Размер: 30x18.5x18.5 см

Съдържание на опаковката:

1 * орбита топка диск

5 * топката

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро за доставка на/падане

1. За поръчки за доставка капка, моля, обърнете внимание на"ред дропшиппинг", ние ще подреждаме по приоритети.

2. За поръчки на едро предоставяне/падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля,свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Energybg.eu, да се обърнат за помощ:

За предоставяне на

1.Ние ще ви изпратим поръчки ВЪЗМОЖНО най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3.Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4.Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Energybg.eu Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще се задържат,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

За следпродажбено обслужване на едно

Етикети: xsenon h7 canbus

Препоръчителна Възраст 7-12y
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Горен и долен Въртяща се маса, Ранно Образование и Мъдрост Баланс Играчки Песен на фън шуй Топката Деца Просветление

Горен и долен Въртяща се маса, Ранно Образование и Мъдрост Баланс Играчки Песен на фън шуй Топката Деца Просветление

Развийте интелекта и насърчаване на растежа,культивированию интерес,Стартирайте мозъка,Интелектуално развитие,отглеждане на сетивни способности,Координацията на ръцете

Свързани продукти