Shell for Raspberry Pi 4B Latest with CNC Aluminum Alloy Case Корпус с Двойно Охлаждащ Вентилатор Охлаждащ Плача

Нов

7.69лв.

/ 15.06лв.

В наличност

Алуминиев Корпус Метална Обвивка на Корпуса на Корпуса с Охлаждащ вентилатор + Инструменти за Настолни компютри, компютърни Аксесоари Raspberry Pi 4 Model B

Характеристика:

Пасивно охлаждане дизайн архитектура може да се постигне перфектен разсейване на топлината;

Тънък дизайн;

Лесен за инсталация;

Безшумен вентилатор (по желание), липса на шум;

Елегантен и директен алуминий;

Всички портове и слотове могат да бъдат идеално подбрани.

Спецификация:

Материал: алуминиева сплав

Цвят: Черен, Сребрист, Сив, Син, Червен, Златен (по избор)

Съвместимост: за Raspberry Pi 4 Model B

Размери на продукта: 87*56*25 мм

Тегло на продукта: 120 грама

Размер на опаковката: 95*70*40 мм

Брутното тегло: 140 грама

Забележка:

Възможни са незначителни отклонения на размери, поради ръчно измерване, различни методи на измерване и инструменти.

Изображението може да не отразява действителния цвят на елемент се дължи на различни осветление фотография, на ъгъла на наклона и на дисплея на монитора.

1 X Алуминиев Корпус

1 X Комплект Винтове

1 Комплект Х Термопаста

1 Х Отвертка

1 X Фен

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. 2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА

Етикети: rraspberry pi 4, фен radpberry pi фен, робот пи, raspberry pi 4 8 gb оперативна памет, алуминиев корпус raspberry pi 4, стойка за притежателя на фолио, неспи, случай roseberry pi 3, пи, нещо raspberru pi 4b

Съвместимост с За Raspberry Pi 4 Модел B
търговска марка ALLOYSEED
Аксесоари За Демонстрация заплата Защитната Обвивка
Алуминиев Корпус Аксесоари В Моя Comptuer
Тип аксесоар Случаи
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Shell for Raspberry Pi 4B Latest with CNC Aluminum Alloy Case Корпус с Двойно Охлаждащ Вентилатор Охлаждащ Плача

Shell for Raspberry Pi 4B Latest with CNC Aluminum Alloy Case Корпус с Двойно Охлаждащ Вентилатор Охлаждащ Плача

Алуминиев Корпус Метална Обвивка на Корпуса на Корпуса с Охлаждащ вентилатор + Инструменти за Настолни компютри, компютърни Аксесоари Raspberry Pi 4 Model B Характеристика: Пасивно

Свързани продукти