Дядо Коледа 2 Дупки Дървени Копчета Смесени Коледа САМ Декор Детски Дрехи Шиене на Копчета Занаяти Scrapbooking Аксесоари E

Нов

1.32лв.

/ 1.75лв.

В наличност

Санта Клаус 2 Дупки Дървени Копчета Смесени Коледни САМ Декор Детски Дрехи Шиене на Копчета Занаяти Scrapbooking Аксесоари E Стил:2 Дупки, Цвят:Pls Проверете Снимка Количествено:50 Бр Дървени Копчета,100 Бр Форма на Бутона:Подарък Кутия

НАПРАВИ си сам с децата си заедно.щастлив всеки ден с усмивка на лицето ^*^

1. Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ възстановим ПЪЛНАТА СУМА на ПЕЧЕЛИВША ЗАЛАГАНИЯ, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари, включени в комплекта, СЛЕД КАТО Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани оферта за liexpress.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката не е обявено.

1. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.

2. Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

3. Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

(1).Извадете бродерия с лепенки и панталони(дрехи/чанти/обувки/книги/други плавателни съдове), които ще выглажены.Пригответе ютия.

(2).Почистете част, която ще се гладят.Сложете лепенка върху дясната част.Поставете страничната част с термоуплотнением директно на панталони.

Етикети: занаятчийски материали, документи, wooden train bank, будасский дървен декор, бамбуковое бельо, занаят дървена, коледни натал копчета, аксесоари шият, агнешко на дървени пуговица, аксесоар шевове, декор копчета

За сватбена украса
Техника Боядисване
да вземат шевна фитинги на едро
Воспользуйся ОБЛЕКЛО, занаят, Scrapbooking, Украса, Направи си сам, Подарък,
Тип бутони Бутон с 2 дупки
Тип набиране ДА
Характеристика Опазване на околната среда, Химическо чистене, Моющийся, Шик, Без никел
Вид търговия на едро No
Име Детска бутон, Мультяшная бутон
Стил flatback, Защелкивающаяся бутон
Където коледни копчета
Цени на едро шевни принадлежности на едро
Материал Дърво
Украса Няма
Форма Цвете

Напишете отзив

Дядо Коледа 2 Дупки Дървени Копчета Смесени Коледа САМ Декор Детски Дрехи Шиене на Копчета Занаяти Scrapbooking Аксесоари E

Дядо Коледа 2 Дупки Дървени Копчета Смесени Коледа САМ Декор Детски Дрехи Шиене на Копчета Занаяти Scrapbooking Аксесоари E

Санта Клаус 2 Дупки Дървени Копчета Смесени Коледни САМ Декор Детски Дрехи Шиене на Копчета Занаяти Scrapbooking Аксесоари E Стил:2 Дупки, Цвят:Pls Проверете Снимка Количествено:50

Свързани продукти