Нови 100 Броя Цветни Акрилни Режийни Дълги Нокти Ковчега На Фалшиви Нокти Пълно Покритие На Дълга Балет Маникюр Френски Маникюр Инструменти

Нов

3.07лв.

/ 6.27лв.

В наличност

100шт Бонбони с Цвят на Дълги Балерина Фалшиви нокти Естествен Ковчега на Съобщение на Фалшиви Съвети за нокти Изкуство ABS Пълно покритие на Ноктите Декор Маникюр Име: Френски балет Режийни нокти Цвят:Бяло,червено,Жълто,Розово,Синьо,Черно,Оранжево,Бонбони Материал:Акрил Брой: 100шт/комплект или 20pcs/комплект Стил:Френски балет,Ковчега нокти, красотата на лятото,на Мода секси Пакетът включва: 20pcs Съвети нокти Забележка: 1.Поради разлика в осветлението и персонализиране на екрана на цвета на елемента може да се различават малко от изображения. 2.Размер се измерва ръчно, и ще отклонение 0,5-1 мм. За продукта: Гаранцията на за качество Общи съвети за нокти са изработени от трайни акрил материал, без мирис, не е токсичен за тялото и ноктите, осигуряване на здравословна и комфортна среда при изпълнение на ноктите.Дизайн на ковчега с пълно покритие Пирони за ковчег лесно напиливать, боядисване и нанесете.Той изглежда естествено и приятно, като задържите цвета си, без разделение или ленти, като вашите съвети магически и стилни.

Ние приемаме кредитни карти WebMoney WM TT Western Union Qiwi в чантата си и така нататък.Купувачът трябва да носи отговорност за всякакъв вид данък или мито, които се събират ги местния правителството, ако има някакви такси.

Вашето удовлетворение е нашата основна цел и на вашата обратна връзка е много важна за нас.Ние искаме нашите клиенти да са на 100% доволни от поръчката.

Когато получите стоката и ще бъдете доволни от тях, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив и 5 звезди.Ние ще оставим 5 точки DSR обратна връзка за вас.

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас по електронна поща или по пощата, и ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Не оставяйте неутрални или отрицателни коментари, без никаква връзка с нас.

1)Ако вашият продукт се появява качеството на проблема , моля, направете снимки към нас, за да се провери, след проверка, ние ще ви парцел или пълно възстановяване.

2)Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел повторно или напълно ще ви възстановим парите.

3 ) Ако не сте доволни от детайли или нашите услуги, моля , свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим този въпрос, благодаря!

Търговия на едро и директна доставка са добре дошли.

1)За търговия на едро, ние ще ви предложим dicount ако се свържете ние сме пред вас за обезщетение

2)За доставка на dropp ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и не ще оставим никаква информация за нас, ако не ми харесва.

Ако харесвате нашите продукти, моля, добавете в моя магазин в списък "любими".

Ако имате някакви проблеми, моля оставете съобщение, дайте ни, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, а също така ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

Етикети: xr iphone cover beauty beast

Приложение Пръст
Функция 2 Половината от Акрил UV - Гел Фалшиви Съвети за Нокти Изкуство
Тип Пълни С Върховете На Ноктите
размер Long Ballerina
Ширина на ноктите Като на снимката
Тип елемент Външен ноктите
търговска марка Лаймгирл
номер на модела С пълно покриване на режийни върховете на ноктите
Произход CN(Origin)
Продукт Върховете на ноктите с UV Гел Външен Френски Акрил
Брой 100шт
Функция 1 Дълъг Балерини Външен Ноктите
Използването на Маникюр, Съвети за създаване на Купето
Дължина на ноктите Като на снимката
Материал Акрил

Напишете отзив

Нови 100 Броя Цветни Акрилни Режийни Дълги Нокти Ковчега На Фалшиви Нокти Пълно Покритие На Дълга Балет Маникюр Френски Маникюр Инструменти

Нови 100 Броя Цветни Акрилни Режийни Дълги Нокти Ковчега На Фалшиви Нокти Пълно Покритие На Дълга Балет Маникюр Френски Маникюр Инструменти

100шт Бонбони с Цвят на Дълги Балерина Фалшиви нокти Естествен Ковчега на Съобщение на Фалшиви Съвети за нокти Изкуство ABS Пълно покритие на Ноктите Декор Маникюр Име: Френски

Свързани продукти