1бр Риболовни Примамки Лещанка е Потъващ Воблер за Риболов на Шаран Стръв Твърда Стръв 5 см 5 г Изкуствена Кривошипная стръв Pesca Риболовни принадлежности

Нов

2.17лв.

/ 2.55лв.

В наличност

Испания Код: (Ръчно копие) 5-1€ ---->Код: JULIO1 10-2€ ---->>Код: JULIO2 Френски код: (Ръчно копие) 5-1€ ---->>>Код:REMISE1 10-2€ ---->>>>Код:REMISE02 20-3€ ---->>>>>Код:REMISE3 Щракнете върху Копирай--->>>>>>5-1€ Код:REMISE1 Щракнете върху Копирай--->>>>>>>20-3€ Код:REMISE3 Добавете вашия любим магазин, можете да получавате ексклузивни купони при закупуване.

Добавете го към вашия списък с желания, и тогава ще можете да се възползвате от услугата приоритетна доставка.

Цвят на продукта: 15 различни цвята, Дължина на продукта: 5 см Тегло на продукта: 5 g Материал: високо качество ABS Дълбочина на потапяне: пълно плуване Рибешко око: 3D очите Премия куки: 2 силни тройни куки, Подходящи за вода: цялото количество вода * 1 Характеристики: 1. Корпус на рибарската стръв приема съвременни материали за защита на околната среда, които не само имат висока устойчивост на удар, но и не генерират вредни вещества в околната среда . 2. Конструкция стръв е най-добрият баланс, така че стръвта може да плува с възможно най-нисък процент на възстановяване. 3. Стръвта е привлечен към живота ярки 3D-очи, като стръв да приличат на истинска риба, плаващ във водата по време на риболов. 4. Цветен корпус: аналогов дизайн, по-атрактивен за рибата. 5. Кука: анти--корозия, силна власт, здрав, универсален за прясна вода. 6.риби привличането на стръв вътре метални топчета, за да запази равновесие стръв и да се постигне най-дългия хвърляне. 7.По-силно двоен пръстен: засилване на двоен пръстен и увеличавайте силата на разтягане. 8. Имитированная рибена кожа (лазер): Конструкция имитированной риба на кожата, като я прави по-привлекателен за големите риби.

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

5. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Възстановяване/Връщане

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: тънък калъф стръв, малка стръв, примамка, стръв тънка опашка, това пеннивайз, шпинельная вселената на Стивън, железен трон, тънка е стръв, тънък молив за стръв, асока, стръв за риба

Категория СТРЪВ
Функция 4 Принадлежности за риболов
Функция 5 воблери за щука
риболов кука Остър риболов кука от високо стомана
Произход CN(Origin)
Функция 1 Кривошипная стръв
Материал на продукта КОРЕМНА ПРЕСА
Тип Изкуствена стръв
Функция 2 Риболов Лещанка риба на стръв
Позиция Риболов На Океанските Кораби, ЕЗЕРОТО, Река
рибешки очи 3D рибешки очи
Функция 3 Воблер кука твърда стръв
Дълбочина на потапяне Пълен плувен слой

Напишете отзив

1бр Риболовни Примамки Лещанка е Потъващ Воблер за Риболов на Шаран Стръв Твърда Стръв 5 см 5 г Изкуствена Кривошипная стръв Pesca Риболовни принадлежности

1бр Риболовни Примамки Лещанка е Потъващ Воблер за Риболов на Шаран Стръв Твърда Стръв 5 см 5 г Изкуствена Кривошипная стръв Pesca Риболовни принадлежности

Испания Код: (Ръчно копие) 5-1€ ---->Код: JULIO1 10-2€ ---->>Код: JULIO2 Френски код: (Ръчно копие) 5-1€ ---->>>Код:REMISE1 10-2€ ---->>>>Код:REMISE02 20-3€ ---->>>>>Код:REMISE3 Щракнете върху Копирай--->>>>>>5-1€ Код:REMISE1

Свързани продукти