40шт Аниме адаптацията на капитана Момиче Етикети карикатура история на Графити Лепило Сладко Момиче Стикер За Телефон Дневник Лаптоп Scrapbooking Кола

Нов

2.55лв.

/ 3.49лв.

В наличност

Характеристики и спецификации:

Състояние: 100% чисто нов и високо качество

Пакетът включва: Опаковани в торба OPP

Забележка:

*Моля, оставете 1 см грешка се дължи на ръчно измерване

(Моля, обърнете внимание: Ако сте закупуване на повече от 1 пакет,, всички са дублирани!!!)

Доставка

Отговор: Ние често изпращаме на стоки в рамките на три работни дни след получаване на вашето плащане.Ние обикновено кораб на въздушна поща Стълб на Кит.Ако искате другите да експрес, като: YANWEN, EUB, DHL, EMS и т.н., моля свържете се с нас, преди да чакам.

Доставка ЯНВЕН време от около 35-60 дни ;ЭУБ около 15-35 дни ;ДХЛ и ЕМС около 7 -15 дни

Б. Моля, оставете ни съобщение, за да ни кажете размерите и цветовете, които вие искате, ние ще изпратим стоката на вашите данни, или ние ще изпратим на случаен принцип.

C. Моля изпратете пълен точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.Смесени цветове и модели са добре дошли в нашия магазин.Ние ще направим комбинирана доставка за вас.

D. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

На всички електронни писма, ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

Рекламации и връщане на парите

A. Купувачът трябва да предложи доказателства в подкрепа на проблема в детайли.

Б. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Купувачът е отговорен за цялата по-нататъшна разходите за доставка.

C. Купувач трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

За обратна връзка

Отговор: Вашето удовлетворение е нашата цел!Предоставяне на отрицателна или неутрална обратна връзка-това е много сериозно отношение, и ние сме уверени, че можем да разрешим вашия проблем, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки и да се насладите на нашите услуги.Ние с нетърпение очакваме вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ.

Б. Ако прикачените изображения на продуктите ни излиза положителен резултат от въздействието ще се възползват свободно хубаво подарък от следващата си поръчка!МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Етикети: мика идол фигура, майстор-фигура ниндзяго, фигура идол эколь, етикети рок череп, аниме фигурка идол master, комплекти стикери рок, фигурата на главния шеф, стенни каменни етикети, снимка стикери за стена, етикети рок-групи

Диаметър на 3-9СМ
Документ Няма
Характеристики Ново
Височина 0,035 СМ
Дължина 3-9cm
Произход CN(Origin)
Тегло 0.035kg
номер на модела TS-1494-8
Гаранция /
Ширина 3-9cm

Напишете отзив

40шт Аниме адаптацията на капитана Момиче Етикети карикатура история на Графити Лепило Сладко Момиче Стикер За Телефон Дневник Лаптоп Scrapbooking Кола

40шт Аниме адаптацията на капитана Момиче Етикети карикатура история на Графити Лепило Сладко Момиче Стикер За Телефон Дневник Лаптоп Scrapbooking Кола

Характеристики и спецификации: Състояние: 100% чисто нов и високо качество Пакетът включва: Опаковани в торба OPP Забележка: *Моля, оставете 1 см грешка се дължи

Свързани продукти