Пластмасов Френч Прес Комплект Еспресо Кафе-машина Стъклена Джобно Кафе Френч Прес CafeCoffee Гърне за АэроПресс Машини

Нов

42.49лв.

/ 70.82лв.

В наличност

Особености: 100% високо качество на продуктите

Форма: както е показано на фигура

Материал:Хранително-вкусовата PP

Обем на резервоара:240 мл

Приблизителни размери: (височина х широчина): 13 см х 10 см х 10 см

Нето тегло: 0.5 кг

Съвети: 350 лъжици лъжици кафе и кафе филтърна хартия ще бъдат дадени по поръчка, както и на изящни малки подаръци, конфитюри и т.н. Пакетът включва : 1 x пакет

Забележка

1. Моля,позволете ръчно измерване на производство грешка 1-3 виж Преди да започнете търговия бъдете сигурни, че не се интересуваме.

2. Цветовете могат да се различават от дисплея на разликата, моля, разберете.

За нас

Стъклена френч-преса-това е еволюцията на класическата преса-на саксията.Натиснете приготвя идеален полнотелый кана за кафе и чай или кафе традиционния метод френч-преса.Изработен от висококачествени устойчиви на висока температура borosilicate стъкло, тя е здрава и в състояние да издържат на екстремни температури.Стъклена френч-преса-това е безкомпромисен брак функционалност и красота.

Френч-преса: Chambord French press приготвя премиальную чаша кафе само за 4 минути, просто добавете смляното кафе, гореща вода и кликнете

Неръждаема стомана: 3-компонентен буталото от неръждаема стомана разполага с мрежест филтър, който помага за извличане на ароматни масла и фините аромати на кафе, вместо да поето от хартиена филтър

Здрава конструкция: Кафе натиснете оборудван с патентованата Bodum защитно покритие, предохраняющей съдържанието от проливания, и сигурно в съдомиялна машина за лесно почистване.

Максимален аромат: пресована кафе извлича идеалното количество на основни масла и киселини от кафе на зърна за максимално аромат; предпочитан метод за варене за любители на кафето в целия свят

Порции: Премиальная tea French press прави 8 чаши кафе по 4 грама всяка.

За плащане

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повтарящи се плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Етикети: кафе аэропресс, аэропресс, помпа кафемашини, филтър за кафе, tea aeropress, chemex, кафе френската преса, френската преса, химически филтър, боросил чайник

Цвят Целият Комплект
Спецификация 1 Филтри От Неръждаема Стомана, Капак на филтъра, Филтър,
Тип френската преса
Материал Пластмаса, СТР.
Спецификация на опаковката Комплект
Приложимо кафе
Спецификация 2 Пътна чанта, Пътни Капачки
Тип кана за кафе Френските вестници
Обемът на 0,45 Л, 240 мл
търговска марка ОЛОИ
Произход CN(Origin)
Стил На улицата

Напишете отзив

Пластмасов Френч Прес Комплект Еспресо Кафе-машина Стъклена Джобно Кафе Френч Прес CafeCoffee Гърне за АэроПресс Машини

Пластмасов Френч Прес Комплект Еспресо Кафе-машина Стъклена Джобно Кафе Френч Прес CafeCoffee Гърне за АэроПресс Машини

Особености: 100% високо качество на продуктите Форма: както е показано на фигура Материал:Хранително-вкусовата PP Обем на резервоара:240 мл Приблизителни размери:

Свързани продукти