KKmoon kkm99/kkm100 Голям Екран с Висока Разделителна способност 1 Hz~10 Mhz Мини Преносим Интелигентен Мултицет True RMS Цифрови Мултиметри

Нов

23.34лв.

/ 33.35лв.

В наличност

Този инструмент представлява интелигентен мултицет перьевого тип, не е необходимо, завъртете dial, за да изберете функция, в съответствие с мощност напрежение / съпротивление / разлика м автоматично идентифицира и измерва производителността на тази машина е стабилна, висока точност, висока надеждност, ясна четене, функция защита от претоварване, елате и опитайте, той няма да ви разочарова.

Характеристики:

Това е малък по размери и лесен за носене, дори можете да го сложите в джоба си, за да носите със себе си на всяко място, където искате да го използвате.

Това е не само мултицет, но и тест писалка напрежение, за вида на kkm100, той също така има функция за измерване на последователността на фазите, за която не kkm99.

kkm99 с положителен екран на дисплея, а kkm100 е с цветен екран, можете да изберете вида, който ви харесва.

Широко приложение: Това е инструментален м с висока производителност, е полезен инструмент за лаборатории, фабрики, шунка радио и семейства.

Тази серия измерителей може автоматично да определи напрежение dc напрежение ac ток, съпротивление, без никакво превключване, а също така може да бъде переключена ръчно измерване на капацитета, диод, проверка за непрекъснатост, безконтактно измерване на напрежение, измерване на линията нула-адаптер и други параметри.

Функция за автоматично изключване на захранването, без никакви действия в продължение на 5 минути, тя автоматично ще бъде прекратен.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: черен

Тип: kkm99, kkm100 (otional)

Храна: 1 * ААА батерии (не са включени в комплекта)

Напрежение на тока Ditrect днешно: 0.8~1000V

Напрежение ac: 0.8~700В

Съпротивление: 0.1~60MΩ

Капацитет: 10nF~60mF

Честота: 1 Hz~10 Mhz

Температура: -20℃~50℃(0℉~122℉)

Диод: 3.0

Зумер: 0.5~5Ω

Цвят: само kkm100

Последователност на фазите: само kkm100

Размер на опаковката: 171 * 21 * 21 мм / 6.7 * 0.8 * 0.8 в

Тегло на опаковката: 80 g / 2,8 унции

Продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Мултицет (по избор)

1.Ние ще изпратим на световно поща на Китай,поща HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

2.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля,първо се свържете с нас и да не отваряйте спор директно,ние ще решим бързо и по най-добрия начин.

3.Поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

4.Транзитно услуги се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено по време на празниците

1 .Ако сте доволни от нашите продукти,моля да ни 5 звезди положителна обратна връзка.Голямо благодаря.

2 .Ако не сте доволни от нашите продукти,моля, свържете се с нас на първо място.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Етикети: мультисеть, микро-мултицет, тестер транзистор, кабел hp 2000 sata, изработена по поръчка възглавница снимка, говорител на лаптоп hp, говорител за hp probook, метър, цифров тонометр, камера kkmoon

Само Аксесоари ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Диапазон На Измерване На Капацитета На 10nF~60mF
търговска марка ККМУН
Диапазон на Измерване на индуктивност --
Произход CN(Origin)
Тип на дисплея Цифров Дисплей
Напрежение dc 0.8~1000В
номер на модела Мултицет
Постоянен ток --
Режим на работа --
Размери Размер на опаковката
Документ Няма
Променливо напрежение 0.8~700В
Диапазон На Измерване На Съпротивление 0.1~60MΩ
Работна Температура Друго
Променлив ток --

Напишете отзив

KKmoon kkm99/kkm100 Голям Екран с Висока Разделителна способност 1 Hz~10 Mhz Мини Преносим Интелигентен Мултицет True RMS Цифрови Мултиметри

KKmoon kkm99/kkm100 Голям Екран с Висока Разделителна способност 1 Hz~10 Mhz Мини Преносим Интелигентен Мултицет True RMS Цифрови Мултиметри

Този инструмент представлява интелигентен мултицет перьевого тип, не е необходимо, завъртете dial, за да изберете функция, в съответствие с мощност напрежение / съпротивление

Свързани продукти