Магнитен Винт Пробивна Съвет И Бърза Промяна Хонорар Притежателя Малко Автомобил С Екскурзовод На Преобразувател На Електрическа Бормашина Адаптер Конектор За Разширяване На Инструмент

Нов

2.85лв.

/ 5.71лв.

В наличност

Магнитен Винт Пробивна Съвет Быстросменный Стопорный Притежателя Длета Който Има Ръководство Конвертор Аксесоари Адаптер За Електрически Бормашини Пълнители Фитинги Инструменти

Характеристика:

Този удлинительный прът може да се върти наляво и надясно, а също така да се използват с ръчна дръжка за завинтване на отвертка.Той е особено подходящ за завиване на винт в малък среда с помощта на электродрели, спестяване на усилия и бързо.

Быстроразъемная дръжка е подходяща за всички електрически дрелей и в края на ключовете.Корона магнитни и могат бързо да бъдат свързани с шестигранными дръжки 1/4 инча и жакове.

Продуктът выковано от хромованадиевой стомана с висока твърдост и висок въртящ момент.С електромагнитен интерфейс интерфейс има заключващо устройство.

Повърхността е покрита с покритие покритие, и я лесно заржаветь.

Спецификация:

Материал: Хром-ванадиевая стомана

Размери на продукта: 87*15 мм

Ъгъл на наклон: 20 градуса

Тип: A Black, B Черен, Червен, C, Сребристо-Черен, D, Сребристо-Червен

Забележка:

Само удлинительный прът, няма други аксесоари.

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 X Удлинительный Прът

Услугата доставка на Капка.

1.Не е ограничен състав за извършване на поръчки на дневна база.

2.За САЩ/CA /BG доставката се извършва бързо.

3.Приоритетна доставка,бърза доставка в рамките на 48 часа.

4.No на сметка-фактура или receip или рекламни материали са включени.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Доставка :

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: малки пластмасови превозвача винт, струг бързо, съвет за постоянен ток, цанга патронник, патронник за струг, bit holder magnet, конектор за лаптоп, титуляр длета, битов магнит, chuck drill

Документ Няма
търговска марка аллоэт
Тип Друго
Само Аксесоари Коментари
Дължина 8,7 см
номер на модела бормашина
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Магнитен Винт Пробивна Съвет И Бърза Промяна Хонорар Притежателя Малко Автомобил С Екскурзовод На Преобразувател На Електрическа Бормашина Адаптер Конектор За Разширяване На Инструмент

Магнитен Винт Пробивна Съвет И Бърза Промяна Хонорар Притежателя Малко Автомобил С Екскурзовод На Преобразувател На Електрическа Бормашина Адаптер Конектор За Разширяване На Инструмент

Магнитен Винт Пробивна Съвет Быстросменный Стопорный Притежателя Длета Който Има Ръководство Конвертор Аксесоари Адаптер За Електрически Бормашини Пълнители Фитинги Инструменти Характеристика: Този

Свързани продукти