Модни Слънчеви Посочената В Действие Танцьорка Цвете Играчка За Офис Бюрото и Автомобилния Декор (по Избор Стил) Забавни Електрически Играчки За Децата Коледа Gif

Нов

0.87лв.

/ 2.15лв.

В наличност

Мода Слънчевата Енергия Танцуващата Цвете Играчка за Офис бюрото и Автомобилния Декор (Допълнителен стил)

Характеристики:

В съответствие с принципа на оптика, светлинна енергия ще се преобразува в кинетична енергия и сила на острието трепери автоматично до тогава, докато има слънчева светлина.Зелени листа и са полезни за облекчаване на умората на очите, която е много подходяща за украса на офис консумативи, декорация на дома и украса на колата.

Параметри:

Име на продукта: Иновативен Украса на Автомобил На Слънчеви Батерии

Размер: около 6,5*11*14 см/2.56*4.33*5.51"

Тегло на продукта: около 45 грама

Основен материал: ABS

Мощност: Той може да абсорбира слънчева светлина и автоматично се разклаща главата си. (Батерията не се изисква. )

Продуктовата носи етикет за услугата :

Украса на колата x 1

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Обратната връзка е много важна за НАС , така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Това е невъзможно да се реши, ако ние не знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.Energybg.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO),поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 УСЛУГА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок, моля свържете се с нас (незабавно). .Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3.6 дължи на разликата в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

3.7 Продавачът не носи отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.

3.8 BR купувачът моля, дайте CPF или CNPJ, ще бъде по-добре да го получите възможно най-скоро.

Етикети: танцуй танцуй, "танцуващи" играчки, система, интериор на автомобил, стол йога, играчка на таблото на автомобила, авто украшение слънчев, играчка на арматурното табло, аксесоари за персонализиране на автомобила, аксесоари електричество автомобил

размер about 6.5*11*14cm/2.56*4.33*5.51''
Име на продукта Иновативно Украса На Автомобил На Слънчеви Батерии
Произход CN(Origin)
Основен материал КОРЕМНА ПРЕСА
продуктовата носи етикет за услугата Украса за кола*1
Drop Shipping Поддръжка
търговска марка Younar
Силата на Той може да абсорбира слънчева светлина и автоматично се разклаща главата си
Тегло на продукта около 45 грама

Напишете отзив

Модни Слънчеви Посочената В Действие Танцьорка Цвете Играчка За Офис Бюрото и Автомобилния Декор (по Избор Стил) Забавни Електрически Играчки За Децата Коледа Gif

Модни Слънчеви Посочената В Действие Танцьорка Цвете Играчка За Офис Бюрото и Автомобилния Декор (по Избор Стил) Забавни Електрически Играчки За Децата Коледа Gif

Мода Слънчевата Енергия Танцуващата Цвете Играчка за Офис бюрото и Автомобилния Декор (Допълнителен стил) Характеристики: В съответствие с принципа на оптика, светлинна

Свързани продукти