Универсален Велосипеден Хидравлични Дисков Спирачен комплект За изпомпване на Масла Shimano Magura Hope Tektro Sram Avid Mula Хейс Средства За Ремонт на Велосипедни Спирачки

Нов

10.49лв.

/ 16.40лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Реагира Гъвкаво: Масло бутилки под наем и образуват фуния консервацията на спирачното масло форма, която може гъвкаво да се реагира на попълване на дръжки на всяка структура.

2、Подходящи модели: велосипеден хидравлични дисков спирачка подходящ за Shimano, SRAM, MAGURA или Tektro и други хидравлични спирачни системи.

3、Широко приложение: Набор от инструменти за ремонт на велосипед спирачка може да бъде свързан както към маслената бутилка, така и към универсално соединительному шприцу, а също така е съвместим с много от смазанными масло предните асансьори и предните вилици.

4、Save Time: Този комплект за ремонт на велосипед спирачки включва в себе си набор от полезни инструменти, а също така прави помпени спирачки лека работа и ви спестява време.Инструмент за транспортирането на хидравлични спирачки лек и портативен, лесен за носене и съхраняване.

5、Multi Use: Можете да използвате фуния и адаптер, за да пропуснете масло чрез маркуч и го инжектира в бутилка, чиста и свободна от замърсявания.Съвместим с минерално масло и е подходящ за точка на течности.

Характеристики:

Спирачки-това е безопасен критичен елемент на велосипед.Неправилно инсталиране или използване на спирачките може да доведе до загуба на контрол или нещастен случай, което ще доведе до сериозни наранявания.

Този инструмент за ремонт на велосипедни спирачки-много здрав комплект, който можете да използвате като за техническо обслужване, а не само за ремонт.

Спринцовки са изработени от висококачествен материал, устойчиво до минерален часовник, трайни при продължителна употреба, без да се деформират.А адаптери са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив, упорит до окисляване и трайни.

Този полезен комплект прави кървене една лесна работа, за да ви спести време, което също така включва много аксесоари, скоби за фиксиране на тръби за лесно кървене, ръкавици за поддържане на чистотата на ръцете и т.н. ключ 7/8 е добър помощник за инсталиране или премахване на кровоточащего маркуч.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Размер на опаковката: около 25*9,5*7 см/9.84*3.74*2.76 в

Тегло на опаковката: около 283 g/10 унции

продуктовата носи етикет за услугата:

1 х Кровоточащий спринцовка

2 x Блок на челюстите

1 х Фуния

1 х Щекер

1 х 7-8 гаечен ключ

1 x Кутия за съхранение

1 x отвертка Torx

2 x Маркуч

1 x Кровоточащая бутилка

1 x Pothook

1 х Закопчалка за маркуч

2 х Гумена лента

2 х Ръкавици

2 x Адаптер M4

2 x Адаптер M5 (1 Дълъг, 1 Кратък)

4 x Адаптер M6 (1 Дълъг, 3 Кратки)

1 x Ръководство адаптер RSC

1 x Универсален адаптер

Етикети: комплект за кръвопускане, tektro, 4 бутални, спирачка на sram, парков инструмент, спирачна тампон на мотора, инструмент за мтб, gx sram, кровоточащий комплект shimano, магура mt5

Материал Пластмаса
Функция 2 За Shimano Magura Hope Tektro Sram Avid Mula Хейс Bike Brake Repair
Функция 1 Универсален Велосипед Хидравлични Дисков Спирачка Комплект За Изпомпване На Масла
Тип Мултифункционални Инструменти
Функция 3 Инструмент за Ремонт на спирачките на велосипеда Инструменти
Функция 4 МТВ Bike Tool Kit Аксесоари За Велосипеди

Напишете отзив

Универсален Велосипеден Хидравлични Дисков Спирачен комплект За изпомпване на Масла Shimano Magura Hope Tektro Sram Avid Mula Хейс Средства За Ремонт на Велосипедни Спирачки

Универсален Велосипеден Хидравлични Дисков Спирачен комплект За изпомпване на Масла Shimano Magura Hope Tektro Sram Avid Mula Хейс Средства За Ремонт на Велосипедни Спирачки

Маркирани точки: 1、Реагира Гъвкаво: Масло бутилки под наем и образуват фуния консервацията на спирачното масло форма, която може гъвкаво да се реагира на попълване на

Свързани продукти