2021new Безшевни дамски Памучни блузи, Меко Бельо, Активна дрехи, Бельо Фитнес Върховете на Viktoria Secret Bra Top

Нов

5.00лв.

/ 10.01лв.

В наличност

[xlmodel]-[custom]-[56032]

[xlmodel]-[custom]-[56032]

Здравейте, Приятели.Добре дошли в моя магазин

В НАЛИЧНОСТ, БЪРЗА ДОСТАВКА!!!

Ние подкрепяме превоз падане/на едро продажба , гостеприимсво, за да се свържете с нас за да получите повече информация

Характеристики:

Пакетът включва дамски гащи

Размер:един размер

Материал:Полиестер

TypeSolid

Секси Бельо-Високо Качество на Дамски чорапогащи, Безшевно Бельо Твърдо нискоетажно дамско бельо .

Бележки:

1. Моля, позволете на 1-3 мм разлики от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!

2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.

[xlmodel]-[снимка]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[56033]

1.Ако сте доволни от нашите бижута,моля, не забравяйте да ни оставят 5 звезди за обратна връзка. 2.Ако вие ни давате обратна връзка от 5 звезди с вашите шоуто на купувача,може да станете наш VIP. 3.Моля,свържете се с нас ВЪЗМОЖНО най-скоро, ако не сте доволни, ние ще ви предложим най-добрата услуга, докато не сте доволни!!!

1.Ние ще изпратим имейл на всички поръчки в рамките на 48 часа за всички продукти в нашия магазин са с безплатна доставка по пощата въздушна поща. 2.Срок на доставка правилно към местните обичаи,на някаква строга държава забавят няколко дни. 3.Ако не получите поръчката си по време на датата на доставка,моля не отваряйте спор на първо място, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ние ще носи отговорност за вашата парпель и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас!!!Предварително благодаря за разбирането.

1.Поради характеристиките на тъкани изделия грешка около 1-2 см е нормално. 2.Всички снимки са 100% in-линк,но поради различни монитори,ще има някаква разлика в цветовете. 3.It-добре ще се пере с температура под 30 градуса по Целзий,а на тъмно трябва да се перат отделно от светлите дрехи. 4.От гледна точка на здравето на бикини препоръчително да се сменя на всеки 3 месеца,а сутиена-веднъж на 3-6 месеца.

Етикети: Виктория, бикини на victoria secret, чорапи pinok victoria secret, плакат секси, бельо представител секс, тъмно розово, тайната на виктория, тайната на кутията, лосион victorias secret, арабска танцьорка

Секси внушающий No
Вид модел Писмо
Произход CN(Origin)
Материал ПАМУК
Цвят Стил Естествен Цвят
Непристойная Снимка No

Напишете отзив

2021new Безшевни дамски Памучни блузи, Меко Бельо, Активна дрехи, Бельо Фитнес Върховете на Viktoria Secret Bra Top

2021new Безшевни дамски Памучни блузи, Меко Бельо, Активна дрехи, Бельо Фитнес Върховете на Viktoria Secret Bra Top

[xlmodel]-[custom]-[56032] [xlmodel]-[custom]-[56032] Здравейте, Приятели.Добре дошли в моя магазин В НАЛИЧНОСТ, БЪРЗА ДОСТАВКА!!! Ние подкрепяме превоз падане/на едро продажба , гостеприимсво,

Свързани продукти