30 мл златен безвоздушный пластмасов лосион бутилка с безвоздушным помпа може да се използва за козметични опаковки по 20 бр./лот

Нов

54.20лв.

/ 57.05лв.

В наличност

Цвят:Матирано злато

Тегло:35 грама

Капацитет:30 мл / 20 мл

За Размера Описание:

Размер: може да има леко отклонение, това е нормално!Освен това, цвят, дебелина и тегло може да се различават леко от различни страни.Част от изделия по цвят да се различават от снимки.Моля, обърнете внимание на тези проблеми, преди изпращане на поръчка.Благодарим ви за разбирането.когато купувате тези продукти, моля, съобщете ми цвят на бутилката, ако клиентът не показва цвета на бутилки, ние ще ви ги изпратим на случаен принцип.голямо благодаря за съдействието!

За Продукта :

Корпус бутилки златен , това е много професионално выглядящая за опаковане на вашия продукт.Тази бутилка ще попречи на контакт на продукта с кислород по време на употреба, за да се запази активната съставка и да се запази срока на годност.Бутилка безвъздушно помпата ще помогне за свеждане до минимум на отпадъците, тъй като продуктът подталкивается с помпа чрез диск.Материалът е безопасен и чист.

Начин на ПЛАЩАНЕ:

Ние приемаме НАБИРАТЕЛНИ И TT

Моля, не расплачивайтесь, преди да получите нашето потвърждение.(ние ще потвърдим, цена според обменния курс на обновяване и цени за превоз, след като получим вашата поръчка)

За доставката :

Ние изпращаме нашите стоки EMS,DHL,UPS, за цена на пратка ,това е просто линк , разходите за транспорт-това е просто формат, моля, консултирайте се с онлайн услугата, преди да поръчате.обикновено истинската разходите за транспорт ще бъде по-ниска ,отколкото автоматичен формат в Интернет.преди да направите своята поръчка ,моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да ви предложим най-доброто предложение .след доставката, ние ще ви изпратим имейл, номер за проследяване .

Транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Възстановяване/Връщане:

Ние никога не приемаме връщане на парите без причина.Условие за връщане както е показано по-долу:

A. Продукти са повредени когато купувачът първо разкрива кутии, приема изложба фотография на продавача в рамките на 3дни, ние ще възстановим значение, след като получи реално доказателство от страна на купувача(в рамките на 3дни откакто получи доказателство за купувачи)

Б. Брой-това е недостатък.Просто покажете ни видео, тъй като за първи път отвори кутията, покажете ни брой, която ще се чувствате.Ние веднага ще ви възстановим стойността на иска. (в рамките на 3 дни от датата на получаване на купувачи доказателство).

C. Ако купувачът получава грешен продукт, моля, покажи ни снимка като доказателство.След като сме согласуем иск, моля, върнете се към нас в рамките на 30 дни.ние отново ще изпратим на правилните стоки след като получим върнати стоки.Също така ние ще се погрижим за разходите за доставка замяна.

Етикети: лосион помпа, безвоздушный помпа бутилка черно злато, безвоздушный помпа бутилка дърво, голям безвоздушный спрей, дървена капачка дозатор, сладкиши спрей бутилка капачки, козметични опаковъчни машини, долната група 73 мм, безвоздушный спрей 15, златна опаковка за грижа за кожата

Тип елемент Бутилки За Многократна Употреба
Обемът на 30 мл
Брой парчета Комбо
Тегло 35g
Произход CN(Origin)
номер на модела WY-L730
Цвят Матирано злато

Напишете отзив

30 мл златен безвоздушный пластмасов лосион бутилка с безвоздушным помпа може да се използва за козметични опаковки по 20 бр./лот

30 мл златен безвоздушный пластмасов лосион бутилка с безвоздушным помпа може да се използва за козметични опаковки по 20 бр./лот

Цвят:Матирано злато Тегло:35 грама Капацитет:30 мл / 20 мл За Размера Описание: Размер: може да има леко отклонение, това е нормално!Освен това, цвят, дебелина и

Свързани продукти