на едро! kawaii flat back resin cloud with smile САМ resin Cabochons for Hair Bow Center, аксесоари за scrapbooking

Нов

24.39лв.

/ 28.36лв.

В наличност

Продукти

(1) Материал: смола

(2) Размер: различен (3) Цвят: като pic

(4) Полза: тези смоли са широко използвани в центъра на перцето на косата, scrapbooking, де, де телефон, всички видове направи си САМ

Доставка

1. Доставка

-Китайското въздушно пост :обикновено около 15-45 работни дни

-Курьерским: като Цяло, около 5-10 работни дни

2. Подробности ще бъдат потопени в рамките на 2-3 работни дни на получената плащане.

3. Ако не се получи стоката в срок на доставка , моля ,свържете се с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси, като правило, вашата поща ще бъде отвечена в рамките на 24 часа.Ако все още не сте получили отговор в рамките на 24 часа, моля, проверете спам на вашата пощенска кутия.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-доброто решение за връзка.

4. Ние ще изпратим на адрес Energybg.eu САМО.Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

5. Международни купувачите - Моля, Обърнете внимание:

А на: Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

B: Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да определи какви са тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Правила за връщане

1. Заявка за връщане или подмяна на разположение само запитвания в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият.

2. Моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане.Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо.Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали.

3. Моля, внимателно увийте продукти.Върнати продукти ще бъдат тествани, и новата смяна ще бъде изпратена на купувача незабавно, когато ще бъде открит дефект.Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването.Разходите за доставка и обработка, както и премии не се възстановяват.

4. Ако стоката ще бъде намерен неполноценным, той ще бъде изпратен обратно от купувача за сметка на купувача.Стоки, върнати без номера на РСО, ще бъдат отхвърлени и върнати на подателя.Купувачът е отговорен за плащането на всички пощенски разходи за връщане на стока, както и разходите за неговата доставка.Купувачът е отговорен за допълнителни разходи по доставката на стоки, които са били върнати с отказ и/или недоставкой.Ние не приемаме никакви такси стаи без разрешение на кутията или етикета, в която тя се връща.

Коментари

1. Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными стоки, моля, оставете коментар.

2. Не оставяйте отрицателна обратна връзка, не се обърна към нас за помощ.Моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми.Обратна връзка-това е нашият живот, преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.Ние ще отговорим на всички съобщения колкото се може по-бързо.Предварително ви благодаря за търпението.

Етикети: аниме молив притежателя, цвете брошка върху плоска гърба, художествена смола, кэнди kawai, кавайный, русалка смола, декор кавайной стая, многопластова цветен плосък облегалка, японски kawai, плат на цветя плосък облегалка

Материал Смола
Стил Модерен
Тема Цвете

Напишете отзив

на едро! kawaii flat back resin cloud with smile САМ resin Cabochons for Hair Bow Center, аксесоари за scrapbooking

на едро! kawaii flat back resin cloud with smile САМ resin Cabochons for Hair Bow Center, аксесоари за scrapbooking

Продукти (1) Материал: смола (2) Размер: различен (3) Цвят: като pic (4) Полза: тези смоли са широко използвани в центъра на перцето на косата, scrapbooking, де, де телефон, всички

Свързани продукти