T-SUN 6LEDS Blue Light Solar Light Outdoor Solar Lawn Lamps Водоустойчива IP65 Подземен Лампа за Градински Пътеки Етаж Стълби Декор

Нов

30.01лв.

/ 42.87лв.

В наличност

Информация за продукта:

Име: Слънчевата Светлина За Косене На Трева На Градината

Соларен панел: 2 В поликремний 100 ма

Батерия: Една секция AA 1.2 VNI-MH 600

Източник на светлина: 6 led

Време осветление: около 8-10 часа

Време за зареждане: около 8 часа

Водоустойчив:IP65

Материал:Алуминиева сплав + PC

Лагер:около 2 тона

По-светъл цвят: Син

Пакета Е Включен

1 х Погребенна лампа

1 x Ръководство на потребителя

2 x разширяващо гумени тапи

2 х Винтове

Съвети : Моля, потвърдете, че ключа е в състояние "ВКЛЮЧЕН", за да Слънчеви панели, може да зарежда нормално и светлина, за да може автоматично да се включи през нощта.Ако имате някакви въпроси с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички кредитни карти majoy се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

Вие ще трябва да направите вноска в рамките на 3 дни, или сделката ще бъде анулирана.

адрес за доставка

Ние изпращаме стоки е само за това на адрес, посочен от дружеството Energybg.eu.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес.

Начини на доставка

Ние си сътрудничим с DHL, UPS, FedEx, и EMS или препоръчана въздушна поща(въздушна поща стълб Кит или друга въздушна поща).Ние ще изберем най-бързият и надежден начин за доставка за нашите скъпи клиенти.Спестяване на доставка и сигурност при доставка-нашата цел.

Време за доставка

Ние ще подготвим и упакуем пакет възможно най-скоро след като сте направили плащането.

По Време На Доставка

Ние ще следите информация за доставка и да ви изпращат информация навреме, по време на доставка.Моля, обърнете внимание на информацията за съобщението.

Всеки продукт ще бъде тестван, преди да изпратите.

Ние имаме ограничена гаранция 2 години за всеки неполноценного деталя(с изключение на неправилна работа или физическото увреждане на купувача).

Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период и в оригинална опаковка.Моля, предложете ни номер за проследяване на време, и също.Клиентите носят отговорност за разходите за обратна доставка.

Ако искате да си върнете парите, защото продуктът е счупен или не може да се поправи.Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след като го получи.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Всички проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ние ще намерим най-доброто решение за вас!!!

Ние поддържаме високи стандарти на качеството на продуктите, а също така и сервиз.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на нашите скъпи клиенти.Моля, оставете 5-звезден положителна оценка.

Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Етикети: chicken for garden, система, градинска лампа, vktech слънчев газонный светлина, под лампа за дневна, декорация за градината, градински фенери sola, направи си сам solar, пура факел, градинска лампа слънчева

Гаранция 1y
номер на модела TS-G7008-сиво-син
Е Диммируемым No
Произход CN(Origin)
Използването на ПРАЗНИК
Източник На Захранване Слънчев
Напрежение 6V
Документ СМС, CE, ROHS
Ниво на защита IP65
Характеристики Слънчева енергия
Включени Ли Лампи ДА
размер 5M
Материал на корпуса Алуминий
търговска марка Т-ИЗГРЕВ
Източник На Светлина Led лампи
Тип Слънчеви Панели NI-MH
Стил Модерен
Базов Тип ГИРЛЯНДА

Напишете отзив

T-SUN 6LEDS Blue Light Solar Light Outdoor Solar Lawn Lamps Водоустойчива IP65 Подземен Лампа за Градински Пътеки Етаж Стълби Декор

T-SUN 6LEDS Blue Light Solar Light Outdoor Solar Lawn Lamps Водоустойчива IP65 Подземен Лампа за Градински Пътеки Етаж Стълби Декор

Информация за продукта: Име: Слънчевата Светлина За Косене На Трева На Градината Соларен панел: 2 В поликремний 100 ма Батерия: Една секция AA 1.2 VNI-MH 600 Източник

Свързани продукти