Paw patrol Годишни Деца Плажни Обувки Нескользящие Сандали Момчета Момичета Карикатура Вода Пещера Детски Обувки, Чехли, Детски Обувки Дете

Нов

9.91лв.

/ 19.82лв.

В наличност

Скъпи приятели, Когато поръчвате детски обувки,

Американски размер-това не обувки стандартен размер.

Размерът на САЩ само за купувачи, за да купи използване .Купувачите купуват правилната обувки в съответствие с дължината на краката на детето, размерът,който ви е нужен=дължината на краката на вашето дете+0,5~1,2 см. Моля, изберете по-голям размер за деца, детски краката растат много бързо и ще ви трябва известно време, за да получите обувки обувки се доставя без кутия, Скъпи приятелю!Закупуването на мобилен телефон е по-полезно!Благодарим ви!

Летни Детски Плажни обувки Нескользящие Сандали Момчета Момичета Карикатура Вода Пещера Детски Обувки, Чехли, Детски Обувки За Деца

УВЕДОМЛЕНИЕ

Плащане

1.Набирателни, т/T, west връзка е на разположение.

2.Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 10 дни, или ние ще отмени поръчка.

3.Купувачите ще бъдат държани отговорни за данък в съответствие с политиката на своите собствени страни.

Доставка

1.Обикновено поръчки ще бъдат изпратени своевременно в рамките на 1-3 работни дни след пречистена плащане.

2.Моля, проверете информацията си.За купувачи от Руската Федерация трябва да се уверите, с вашето име, Patronymic и фамилия всичко е наред, в противен случай пратката ще бъде изпратена обратно.

3.Безплатна доставка" е предназначена само за стоки по-лесно от 2 кг и ще бъде изпратена въздушна поща Зидани Стълба, която може да се следят онлайн.Ако ние ще изпратим стоката и по други начини, ние ще ви уведомим за това.

4.Ако имате нужда от други методи на доставка, моля, свържете се с нас.Ние подкрепяме, за да ви осигури най-добра и удобен начин за доставка.

5.За дни за доставката, ние не можем да гарантираме сроковете за доставка, ако в пощата има някакви неочаквани забавяния, дължащи се на празници, времето, митници или други условия.

Гаранция и гаранция

Ние обещаваме никога не позволи на нашите клиенти да се губят пари и ще се радваме да предприемат възстановяване/замяна на всички стоки, закупени от нашия магазин.

Следните изисквания трябва да бъдат изпълнени, преди да изпратите на продукт(и) обратно към нас:

- На продукт(и) трябва да бъде в нов и оригинален състояние на формата, в която сте го получили.

- Кутии и етикети не трябва да бъдат върнати заедно с вашия продукт(а).

- Цената на доставката не подлежи на връщане. (Нова такса перевозкы пратката да бъде изплатена купувачи самите)

Коментари

1.Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване, вашето удовлетворение е нашата цел, и вашата добра обратна връзка е много важна за нас.

2.При покупката на нашия продукт Купувачът се съгласява да се свържете с нас в случай на негативни преживявания, като оставите негативен или неутрален коментар, за да ни даде възможност да коригирате проблема.

Моля, оставете ни пет звезди положителна обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт и услуги.Ние ще се радваме да направим същото и за вас.

Етикети: момче момче кожа обувки, дамски сандали, детски перлени сандали, част от crocs, shoses kids бойс, man shose, диснеевский плюш, краката гривни сандали за момичета, маратонки дамски, аз съм момиче shoes

Функция 4 сандали за момичета и момчета
Възрастова група 7-12м, 12+y, 0-6м, 7-12y, 13-24м, 25-36м, 3-6y
Тип на затваряне Кука и контур
Материал на подметката на Дъвка
Произход CN(Origin)
Форма на шипове Токчета копита
Цвят бежово-розово
Сезон Четири сезона, Лято
Функция 5 меки обувки
Обърната материал PVC
Кожен Стил Мека кожа, Лачена кожа
Приложимо възраст от 1 до 6 години от 7 до 11 години
Вид на шипове Квадратен ток
Украса Папийонка
Пол Унисекс
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Горния Материал PVC
търговска марка "Дисни"
Транспорт Безплатна доставка
Функция 2 сандали за момичета
Функция 1 детски сандали
Тип Сандал Обвивка на глезените
Функция 3 мода инфантиль

Напишете отзив

Paw patrol Годишни Деца Плажни Обувки Нескользящие Сандали Момчета Момичета Карикатура Вода Пещера Детски Обувки, Чехли, Детски Обувки Дете

Paw patrol Годишни Деца Плажни Обувки Нескользящие Сандали Момчета Момичета Карикатура Вода Пещера Детски Обувки, Чехли, Детски Обувки Дете

Скъпи приятели, Когато поръчвате детски обувки, Американски размер-това не обувки стандартен размер. Размерът на САЩ само за купувачи, за да купи използване .Купувачите

Свързани продукти