2021 Ръчно изработени Сандали Дамски Плоски Сандали Каишка на Глезена Мъниста Специален Плюс Размер обувки за Жени Плажни Сандали

Нов

18.08лв.

/ 35.45лв.

В наличност

Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: Pu Цвят: Както е показано на снимката Размер: 35/36/37/38/39/40/41/42/43 Опаковка: 1 чифт Моля , в съответствие с вашата дължина на краката, за да изберете правилния размер .моля, свържете се с нас, ако не сте сигурни в размера .Моля, докладвайте ми и дължината на краката (БЕЗ РАЗМЕР във ВАШАТА СТРАНА), за да можем бързо да ви предложим размер благодаря

Внимание: 1. От настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета. 2. Когато разликата в метода на измерване, моля, позволете отклонение на размера на 1-3 см (1 см=с 0.39 инча).Благодаря за разбирането!! 3.Размерите не е стандартен размер EUR, и той е само дължината на краката! 4.Размер на стандартен различни страни и различни мануфактуреры са различни, вашата дължина на краката е единственият критерий за избор на размер.

Плащане

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

1. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

ГАРАНЦИЯ

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Етикети: xr любимеца case

Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Обърната материал PU
Горния Материал PU
Петата височина Плосък (≤1 см)
С Платформи No
номер на модела 615315
Тип брояч за обратно виждане Каишка за щиколотке
Материал на подметката на PU
Тип Сандал Каишка за щиколотке
Вид на шипове Апартамент с
Тип елемент Сандали
търговска марка ГАОКЕ
Произход CN(Origin)
Вид модел Твърд
Стил Модни модели
Тип на затваряне Чрез шнурове
Страничната Вид На Жена-Вамп Отвори
Случай Рокля
Елемент на модата Струнен топчета
Отдел име Възрастен
Материал стелки PU

Напишете отзив

2021 Ръчно изработени Сандали Дамски Плоски Сандали Каишка на Глезена Мъниста Специален Плюс Размер обувки за Жени Плажни Сандали

2021 Ръчно изработени Сандали Дамски Плоски Сандали Каишка на Глезена Мъниста Специален Плюс Размер обувки за Жени Плажни Сандали

Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: Pu Цвят: Както е показано на снимката Размер: 35/36/37/38/39/40/41/42/43 Опаковка: 1 чифт Моля , в съответствие с вашата дължина на краката,

Свързани продукти