1бр Сладък Кабел Ухапване от Животни Моделиране Протектор Карикатура Кабел Приятели Кусачий За Телефон, кабел за зареждане Захранващ Кабел Притежателя на Телефона Аксесоар

Нов

0.30лв.

/ 0.42лв.

В наличност

Описание:

СЛАДУРСКО & СЛАДЪК - комплектът включва 12 ухапване зарядно кабел: риба, тигър, таралеж, прасе, алигатор, протеин, орк, куче, котка, заек, тюлени и панда.Той също идва с многократно пакет брави с цип.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези вкусни и стригане за животни-отличен начин за защита на краищата на штекеров вашите въжета.Те са съвместими с честота устройствата iPhone, iPod, iPad, power bank и Android.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - Просто да поставите кабела в долния слот всеки защитник на кабел, като се уверите, че той сигурно е вградена.Всеки жевун е изработен от качествен, устойчив PVC и силикон.

УДЪЛЖАВА СРОКА на експлоатация на КАБЕЛА - С помощта на тези приятели-защитници на зарядното устройство държите, зарядни устройства, кабели от разнищване или повреда.Комплект подходящ за конектори не повече от 8-10 мм.

ОТЛИЧЕН ЗА ПОДАРЪЦИ - Как може да се устои пред тези супер красиви жевунами?Изненадайте приятел или колега днес с помощта на този завладяващи защитен комплект зарядно устройство за животни, който със сигурност ще се превърне в незабавен хит!

Някои болкоуспокояващи, като кабели за зареждане на телефона и конектори за слушалки, изложени на изнашиванию, особено ако те са навсякъде с вас.Всичко, което се назад-напред, взема такса за кабелите, увреждане си, че може да бъде много опасно.

Нови зарядни устройства може да струва хиляди долари, особено за такива скъпи джаджи като смартфони.Вместо да се купуват нови кабели, защо не се удължи живота им с помощта на защитния кабел?

С помощта на защитния кабел за домашни любимци ще запазите нещата красиви и защитава зарядни кабели от разнищване!

Вече не е нужно да се притеснявате за това, че зарядни кабели ще бъдат бити, дори ако постоянно заряжаете своите мобилни устройства.С 12-те части на този невероятен комплект има повече от достатъчно защитни кабели за всичките си въжета.

Нашите весели и цветни животни-това е чудесен начин за ограничаване на вашите зарядни кабели от огъване, докато те не пренебрегнете космически.Можете да заредите телефона, да слушате музика и преглеждате по време на зареждане, не натоварва крехки кабели.

Една част от мерките 0,6 х 0,7 х 1,4 инча и тежи 0,2 грама, което позволява лесно да носят със себе си в торби, и поясных чанти.Компактни, леки и преносими, нашите сладки малки жевуны идеален за бизнес пътуване и семейна почивка.

Технически характеристики:

Тип навиване на: обикновен кабел за предаване на данни

Материал: Екологично чист PVC мека гума

Характеристики на продукта: моделиране на животни

Приложими продукти; интерфейс кабел за данни

Цвят: различни форми

Пакет Са Включени:

1*Домашни Любимци Кабел, Протектор

Етикети: квм-ключ, зарядно устройство ще захранване на плоча, притежателят на кабели, държач за пръстите, ръкавица за ухапване от бебето, риза нарвала, кабелен приятел goku, притежателят на автомобилния кабел dataun, штекерное зарядно устройство за домашни любимци, кусачий

Тип Моталка кабел
Пакет No
номер на модела Моталка кабел
Произход CN(Origin)
тип 2 Кабелен Органайзер
Дропшиппинг/търговия на Едро търговия ДА
търговска марка сентехия
Форма Домашни любимци
Материал Силикон
Тип 1 Протектор кабел за животните
размер --

Напишете отзив

1бр Сладък Кабел Ухапване от Животни Моделиране Протектор Карикатура Кабел Приятели Кусачий За Телефон, кабел за зареждане Захранващ Кабел Притежателя на Телефона Аксесоар

1бр Сладък Кабел Ухапване от Животни Моделиране Протектор Карикатура Кабел Приятели Кусачий За Телефон, кабел за зареждане Захранващ Кабел Притежателя на Телефона Аксесоар

Описание: СЛАДУРСКО & СЛАДЪК - комплектът включва 12 ухапване зарядно кабел: риба, тигър, таралеж, прасе, алигатор, протеин, орк, куче, котка, заек, тюлени и панда.Той също идва

Свързани продукти