VENTURE By Vortex Magic и Дани Weiser Playing Card Магия Close Up Illusion Mentalism Magic Tricks Props Gimmick Magie

Нов

33.63лв.

/ 40.04лв.

В наличност

Описание:

Карта в невъзможното място никога не е било толкова лесно и невъзможна!!Дани Вайзер взе си най-продаваният трик с Манифест и да се промени, за да работи с игральными карти.Това е един от триковете, който ще работи също толкова добре на живо, както и виртуални шоу!

Живо изпълнение: В чантата си има багажная етикет.Имате карта, подписана и изгубена в тестето.След това можете да отворите багаж етикет, и вътре ще бъде подписан карта.НЯМА Пальминга, тъй като трик върши цялата работа за вас.Картичка е ВЪТРЕ етикет етикети, тя може да се изважда и се раздават на зрителя.

Виртуално представяне: Това също е един чудесен ефект за виртуални шоу.Можете да имате багаж етикет на неговата предвид в чантата и по всяко време да поиска от лицето да се нарече ВСЯКА карта се простират ръка към етикет етикет и я отворите, с участието на име тагове картата ВЪТРЕ етикет етикет!

Идеален за разходки, стендапов, търговски изложения и виртуални шоу.Багажная етикет може да бъде поставен навсякъде и по всяко време, вътре може да се появи подписан карта.Перфектен финал за амбициозната игра на рутинни или като самостоятелен ефект.

Варианти: Ще научите начини за това, как да се изпълни този ефект с помощта на хитрост и без него.Можете също така да покаже играе карти вътре етикет за бележки преди изпълнението, и тази карта ще стане в крайна сметка подписанной карта.

ВАЖНИ МОМЕНТИ:

НЯМА пальминга

Карта излиза от етикет за бележки.

Няколко версии учи от измамни и без него.

ЛЕСНО ДА СЕ НАПРАВИ

Забележка: предназначен за всички покер карти.Оригинален трик с манифест не може да се използва този ефект, тъй като тази версия е преработен, за да можете да извадя карта от етикет за бележки.

ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Рисковано багажная етикет и трик

Онлайн урок

Етикети: върти въздушна тръба, магически трик, магически трик с молив, басейн вентилатор въздух, магьосникът фокуси професионалист, магията на монети, магическа пръчка масаж, голям магически трик, мечът на нинджа, магически професионалист

Произход CN(Origin)
Тип КАРТА
Приложени Ли Инструкции ДА
размер One Size
търговска марка ZQION
Предупреждение no
Препоръчителна Възраст 12+y
Формуляр за участие Магия в близък план
Материал Хартия
Характеристики Изчезва, Научите, Това Е Лесно Да Се Направи, Новини, Професионален, Магьосници, Улица, Етап
Пол Унисекс

Напишете отзив

VENTURE By Vortex Magic и Дани Weiser Playing Card Магия Close Up Illusion Mentalism Magic Tricks Props Gimmick Magie

VENTURE By Vortex Magic и Дани Weiser Playing Card Магия Close Up Illusion Mentalism Magic Tricks Props Gimmick Magie

Описание: Карта в невъзможното място никога не е било толкова лесно и невъзможна!!Дани Вайзер взе си най-продаваният трик с Манифест и да се промени, за да работи с игральными

Свързани продукти