Boho Ръчно Шиене Широка Каишка Каишка От Естествена Кожа, Мъжки Показалец За Часовници И Гривни За Жени, Мъжки Пънк Реколта Бижута

Нов

12.60лв.

/ 24.69лв.

В наличност

Описание на продукта: Тип на продукта: Електронни часовници

Материал: Естествена кожа, сплав Дължина: регулируема 17 см.-25 см. Тегло:около 75 гр.

Представяне на продукти: начин на Плащане: 1:Набирателни-предпочитаният начин на плащане е,ние също така да приеме различни плащания на VISA,Moneybook и т.н. 2.Моля,уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да направите плащане.

3.Вашите пари са в безопасност за сметка на Energybg.eu,моля, направете потвърждение на Energybg.eu и освобождаване пари при получаване на стоката.

Доставка: 1.Обикновено ние ще доставим всички стоки на вашата поръчка в рамките на 2 дни,когато получим плащането. 2.Обикновено това отнема 15-35 дни, можете да получите поръчката си, ако сте избрали въздушна поща Стълб на Кит. 3.Обикновено това отнема 5-10 дни,можете да получите своята поръчка,ако изберете DHL,FedEx, и EMS и т.н.

Рекламации: 1.Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение,ако по някаква причина не сте доволни ,можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна. 2.Преди да ни изпратите обратно стоките,моля, свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.

Обратна връзка: 1.Ние гарантираме положителна обратна връзка след получаване на плащането,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ние искаме вие да разберете, че ние сме изключително ценим обслужване на клиенти. 2.Ако имате някакви оплаквания,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция.

Моля,не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви други въпроси, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: спойлер lamborghini, летни часове, мъжки часовник aliang, томика, мъжки часовник mvado, телефон, мъжете гледат, кварцов часовник, мъжки часовник цифров часовник, големи мъжки дигитален часовник

Материал на корпуса Сплав
Характеристика Няма
Дължина около 17 см.-25 см
Вид на материала на лентата Кожа
Материал Кутии и Чанти Пластмаса
Документ Няма
Форма на корпуса Овалния
Произход CN(Origin)
търговска марка QIANZHIYUXIU
Тегло Около 120 грама
Дължината на лентата 26 см
Дебелина на корпуса 12mm
Дълбочина на водоустойчивост Не водонепропускливост
Тип елемент Цифров Часовник
Вид На Материала На Прозореца За Набиране На Номера Стъкло
Тип обков Обтегач
Широчина на лентата 30 мм
Диаметър на циферблата 40 мм
Движение Цифров
Стил прост
номер на модела QZW-pk

Напишете отзив

Boho Ръчно Шиене Широка Каишка Каишка От Естествена Кожа, Мъжки Показалец За Часовници И Гривни За Жени, Мъжки Пънк Реколта Бижута

Boho Ръчно Шиене Широка Каишка Каишка От Естествена Кожа, Мъжки Показалец За Часовници И Гривни За Жени, Мъжки Пънк Реколта Бижута

Описание на продукта: Тип на продукта: Електронни часовници Материал: Естествена кожа, сплав Дължина: регулируема 17 см.-25 см. Тегло:около 75 гр. Представяне на продукти:

Свързани продукти