Каяк Мрежа За Съхранение На Найлон Високо Качество Чанта Лодка За Риболов На Притежателя Чанта Кану-Каяк Окото Чанти, Риболовни Аксесоари

Нов

31.46лв.

/ 52.43лв.

В наличност

Характеристики:

Изработен от висококачествен нейлонового окото на материал,здрав и практичен.

Чанта за съхранение дава възможност за лесно съхранение,добра защита и удобна организация.

Регулируема каишка с катарама за лесно се фиксира под седалката.

Качествени аксесоари за вашия каяк.

Спецификация:

Материал: Найлон

Размер: 44 * 35 см / 17,3 * 13,8 инча

Тегло: приблизително 224 г / 7,9 грама

Списък на пакетите:

1* Чанта за съхранение

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Етикети: мини чанта за риболовни принадлежности, лодка pvc, безплатен риболов с каяк, каяк canoa, лодка каяк, аксесоари за каяк heritage, лодка кораб рыболовецкое, раница каяк, титуляр каяци, Каяк

номер на модела Чанта За Съхранение На Окото Каяци
Произход CN(Origin)
Материал на корпуса Друго
Активна почивка на открито сърф
Дължина 44 * 35 cm / 17.3 * 13.8 in
Документ Няма
Капацитетът (Чов.) Няма

Напишете отзив

Каяк Мрежа За Съхранение На Найлон Високо Качество Чанта Лодка За Риболов На Притежателя Чанта Кану-Каяк Окото Чанти, Риболовни Аксесоари

Каяк Мрежа За Съхранение На Найлон Високо Качество Чанта Лодка За Риболов На Притежателя Чанта Кану-Каяк Окото Чанти, Риболовни Аксесоари

Характеристики: Изработен от висококачествен нейлонового окото на материал,здрав и практичен. Чанта за съхранение дава възможност за лесно съхранение,добра защита

Свързани продукти