Антиколлизионные Протектори Автоаксесоари Универсален Въглеродни Влакна, Каучук Външно Украса Погонаж Кола на Бронята на Държач за Лента 2 бр.

Нов

4.57лв.

/ 6.52лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!

Ние подкрепяме Дропшиппинг!

Характеристики:

Защитете който излиза част на предната и задната броня на вашия автомобил,намалете или избягвайте надраскване.Използвайте бесследный лепило,много по-безопасно и да бъдат сигурни.Достатъчно гъвкав, за да пасне на различните видове броня/купето на автомобила.Той трябва да бъде наклеен на който излиза част на бронята.

Спецификация: Цвят: Червен,Черен,Син

Материал: PE,TPR Размер: 300*33 mm Количество: 2 бр.

Ръководство за инсталиране: Почистете позицията на залепване.

Почистете защитната хартия,поставете ивица откачивателя по крива броня.След залепване я натиснете по-силно в продължение на няколко секунди,направете лепкавост много по-силен.

В Пакета е включено: 2 x Автомобили Антиколлизионная ивица

1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.

Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

1.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Обратната връзка е много важна.

2.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

3.It невъзможно за решаване на въпроси, ако за тях не знаем!Така че, моля, свържете се с нас по всички въпроси.Благодарим ви!

Етикети: скоба на турбокомпресора, панела на капсула, заден спойлер lexus, устна кола, carbon fibre wing, заден спойлер, крило на автомобила, спойлер на покрива, спойлер, touareg ксенон

специални характеристики Украса
Широчина на продукта 3cm
Тип елемент Стайлинг Корнизи
Сертифициране На Входящи Тестове СМС
Тегло на продукта 47g
Дължина На Продукта 30cm
Произход CN(Origin)
Модел година 2020
Вид на материала PE, TPR
Името на модела 24399

Напишете отзив

Антиколлизионные Протектори Автоаксесоари Универсален Въглеродни Влакна, Каучук Външно Украса Погонаж Кола на Бронята на Държач за Лента 2 бр.

Антиколлизионные Протектори Автоаксесоари Универсален Въглеродни Влакна, Каучук Външно Украса Погонаж Кола на Бронята на Държач за Лента 2 бр.

Добре дошли в нашия магазин! Ние подкрепяме Дропшиппинг! Характеристики: Защитете който излиза част на предната и задната броня на вашия автомобил,намалете или

Свързани продукти