Aperture-Rule Trainer Strabismus Amblyopia Eye Treatment Monocular Vision Training Blackout Correction Tool Set

Нов

87.17лв.

/ 91.75лв.

В наличност

Спецификация:

Име на продукта: Ламана владетел точка нормотопия инструмент за обучение Цел: подобряване на амблиопия, който има добър ефект при косоглазии, за създаване на амблиопия бинокулярной функции, консервативни обучение за пациенти с косоглазием, както и консолидация след операцията косоглазия.

Инсталация:

1. Свържете гама от приплъзване на диафрагмата и линия на приплъзване на изображение с глава люлка по права линия и затегнете гайката. 2. Стиснете две опорни лост и свързващите отвори плъзгаща се линийка изображения, затегнете с гайки. 3. Поставете свързващите отвори на пиедестал между другата страна на две от опорните лостове и затегнете гайката.Моля, имайте предвид, че страна свързващи отвори на пиедестал и плъзгаща се линийка картина се намира в една посока. 4. Поставете тавичката изображения в скалата на приплъзване на изображение и направете снимка с лице към линията на приплъзване на диафрагмата. 5. Поставете чинията с един дупка или табела с две дупки в скалата приплъзване на блендата в зависимост от нуждите. 6. Тренировка с фрактура на крака (Моля, прочетете инструкцията за тренировка).

Настройка на устройството:

1. Според броя на шатоне и картата трещиноватости, заключете шатон и картата тренировка за счупен крак съответно. 2. Моля, направете счупената се справи с лице към носа.

Обучение Събиране На:

1. Като се започне с 1-та карта: 2. Капак на лявото и дясното око на пациента последователно, пациентите трябва да се информират, че това, което видя лявото око и етикета погледа на дясното око е различно. 3. Махнете капака, да пита пациентите, което виждат очите им. 4. Пациентът може да съобщи за диплопии или монокулярном сваляне или сплавить бинокулярна прицельные бележки в единен модел. 5. Обяснете на пациентите, което е цел на обучението-да се получи една по-ясна картина. 6. Ако пациентите не могат да се стопи, можете да опитате следните методи: Предложете на пациентите да се чувстват, че прицельные тагове затварят за себе си.Повдигнете спортни карти по-отблизо. 7. Ако все още имате проблеми, можете да опитате да използвате ръководство пръчка, за да помогне.Поставете ръководство прът за счупената рамка и помолете пациента да гледате ръководство прът, пациентът ще види ръководство на прът и изображение, след като пациентът получи достъп до сливане, ръководство пръчката може да бъде вытащен.След известна тренировка пациентът ще получи достъп до сливане без помощта на ръководните пръчка. 8. Ако пациентът съобщава за сливане, попитайте яснота модел, се появи ли в картината спирачни контролни съвети, чувствате ли дълбочината на модела. 9. Помолете пациента да запази сливане и бройте до 5. Отодвиньте мерник от обучаващата карти за миг, отново внимавайте за учене, с карта, достъп до синтез на колкото се може по-бързо. 10. Тази процедура се повтаря 5 пъти с всяка тренировка карта.Промените обучающую на картата и да коригира позицията на една фиссуры, повторете всички тези стъпки (3-9), докато не се появи на 12-тата карта.

Етикети: грим багажника, tps51125, bb крем възглавница, въздушна възглавница вв крем, прищуриться, базов крем, diver t shirt, крем-пудра на прах, подарък-немска овчарка, църковен шал

Документ Няма
Само Аксесоари ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Aperture-Rule Trainer Strabismus Amblyopia Eye Treatment Monocular Vision Training Blackout Correction Tool Set

Aperture-Rule Trainer Strabismus Amblyopia Eye Treatment Monocular Vision Training Blackout Correction Tool Set

Спецификация: Име на продукта: Ламана владетел точка нормотопия инструмент за обучение Цел: подобряване на амблиопия, който има добър ефект при косоглазии, за създаване

Свързани продукти