2021 V-Образно деколте Дантелени апликации Спагети Бретельки Тюл Без облегалка Сватбена рокля трапецовидна Форма Булчинската рокля robes de mariées

Нов

169.33лв.

/ 241.90лв.

В наличност

На напречни връзки по поръчка рокли, моля попълнете формата по-долу и ни предлагат, когато правите поръчка.Или се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение.

1. Бюст: ___см/инч

2.Талия:___см/инч

3. Бедрата: ___см/инч

4. Кухина до подгъва: ___см/инч

5.Обща височина(от главата до пода) : ___см/инч

6.Висок ток : ___см/инч

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

1.имам нужда от друг цвят и подгонянный размер,но не мога да го изберете, когато правя поръчка на тази поръчка, че аз трябва да направя?

Нашия размер и цвят са свободни.Вие можете да направите поръчката по свое желание.Ние ще направим рокля в съответствие с новия съобщение.

2. Мога ли да направите някои промени в първоначално дизайн или мога да си фабрика направя моя собствена конструкция?

Абсолютно нормално!Моля, свържете се с нас преди да поръчате.

3.Мога ли да изберете друг цвят и индивидуален размер?

Разбира се,моля, обърнете се към детайлите по-долу.

4. Спешна, или на спешна поръчка

Ние също приемаме спешна поръчка.Моля,свържете се с нас преди да поръчате, за да потвърди датата и допълнително заплащане съответно, благодаря.

5.Митнически такси

В повечето случаи в някои страни от митническия служител, може да бъде строг.ние не носим отговорност за мито,моля, проверете митническата политика на собствения си място.

Бележки:

1. Като честен продавач,ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90% -95% по същия, като на оригиналния образ.Ако искате 100% точно, моля, извинете ме.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането.

2. Сватбена рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Ние ви предлагаме да изберете размера, който най-добре отговаря на вашето тяло.

4. Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, за да го измери за вас, внимателно следвайки Потребителския Ръководството за измервания, преди да си купите рокля онлайн.

5.No готови за всяка рокля.Всичко рокля трябва да се шият по поръчка!Целият интериор на процеса на поръчка(считано от датата получаваме вашите плащане и измерване) ще 8-15 работни дни(спешни поръчки с изключение).

6. Преди пускането на поръчката прочетете внимателно всички наши обяви, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Ние можем да предложим завършен по поръчка поддръжка ,диаграма на продукта размер нормални размери ,ако вашият размер не е нормален размер ,моля дайте ни сами размери ,ние можем да направим това, обличам както и самите размери

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, разликата в цвета се избегне невъзможно, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас преди да направите поръчка.Благодарим ви.

Етикети: сватбена рокля wintet, организаторите завързана сватба, бална рокля, дантелено сватбена писмо, сватбена рокля, рокля сря, облечи булката, сватбена рокля vintange, плат на дреха, декор еднорог

Украса Апликация, Beading, Дантела
Вграден сутиен ДА
Място на произход Китай
За Бременни Жени ДА
Влак Влак Помете/ Четки
Силует А-ЛИНИЯ
Стил Ръкави Без ръкави
търговска марка Перамалли
Задната част на конструкцията Без облегалки
Талия Натурални
Плат, Булчински Рокли Тюл
Тип елемент Сватбени Рокли
Елемент на модата Без облегалки
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Произход CN(Origin)
Деколтето V-образно деколте
Реални Снимки No
номер на модела BE69
Дължина На Роклята Дължина на пода

Напишете отзив

2021 V-Образно деколте Дантелени апликации Спагети Бретельки Тюл Без облегалка Сватбена рокля трапецовидна Форма Булчинската рокля robes de mariées

2021 V-Образно деколте Дантелени апликации Спагети Бретельки Тюл Без облегалка Сватбена рокля трапецовидна Форма Булчинската рокля robes de mariées

На напречни връзки по поръчка рокли, моля попълнете формата по-долу и ни предлагат, когато правите поръчка.Или се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение. 1.

Свързани продукти