Режещ Инструмент За Ламарина Острие Трион За Тренировка Аксесоари Машина Пробивные Ножици Твърд Лесно Преносими Лек Инструмент

Нов

8.94лв.

/ 21.82лв.

В наличност

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Двуглавият Машина За Рязане на Ламарина Видях Инструмент Електрически Нож Запазва Усилие Клеватель Пробиване Ножици за Железен Лист w/Ключ

Спецификация:

Материал: Метал

Размер: 180*76*50 мм / 7.1*3.0*2.0 в

Цвят: Сребрист, Червен, Оранжев

Технически параметри:

1. Има две въртящи се глави за рязане.

2. Получават най глава може да се разположат под ъгъл от 360 градуса във всяка посока.

3. Опционное електрическо или пневматично тренировка на 8 мм електрическо или пневматично, скорост на въртене на 1500-3000 RPM.

4. Минимален радиус на рязане: 12 mm

5. Позволенная дебелина вырезывания: обикновена желязна печка: 1.8 mm, плоча от неръждаема стомана: 1.2 mm, с медна и алуминиева плоча: 2mm, пластмасата автомобил переклейки: 2mm.

Инструкции за открыванию дупки за ламарина:

1. При използване на ножа, за да се отвори от ламарина първо поставете предния край электродрели и нож в кръгъл отвор на ножа за дупки, направете нож куплиран с электродрелью и сигурно го заключете, а след това затегнете винтовете на три части и глави на цилиндрите на рафт, за да се предотврати свличане на рафтовете на ножа, за да се отвори; Вмъкване на прът линия в малка квадратна дупка рафтове с помощта на позиционирующей игла от ляво на дясно.И накрая, в съответствие с размера на дъга, подлежащи на разрезанию, регулиране и плътно завинтите на най-горния винт, за да е здраво заключване на линеен пръчка, за да се гарантира точността на рязане на кръгли отвори.

2. При рязане стандартна дъга на кръга трябва да се използва тънък пластинчатый нож за отваряне на дупки, за да се уверите, че повърхността на парче от дъгата на окръжността е гладка и красива, но също така трябва да бъде в работата на пробиване на 3-мм позиционирующего дупки, пробиване на дупки 12 мм, от инструментална главата в дупката, за вътрешната и външната страна на режещ кръг.

Използване и поддръжка:

1. Острието често зарежда, особено капацитет на рязане алуминиева плоча, е особено важно.

2. Първо отворете електрическа бормашина, след това нарежете, а след това излезте и затваряне на електрическа бормашина.

3. По време на рязане разрез ножевого на лентата трябва да бъде перпендикулярен рязане на детайла, за да се предотврати твърда и разбити получават най глава.

4. Подмяна на ножевого дървен материал: отворете капака, извадете анти-ослабляющую орех, разхлабете инсталационния винт, издърпайте ножевой галя клещи, задайте ножевой човек на място и затегнете винта.

5. Подмяна на ножевого блок: завъртете капачката обратно на часовниковата стрелка и заменете го с нов ножевым блок.

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Етикети: крикутская радост, машина за щанцоване на печата, машини за щанцоване на печата, машина за рязане на грозде, машина за рязане на листа, машина за метал bosch, направи си сам прорезна машина гравьор, ножици за метал, спринцовка 50 мл, машина за рязане на кръгъл дървен материал

Материал Метални
търговска марка победител
Произход CN(Origin)
номер на модела нож за ламарина

Напишете отзив

Режещ Инструмент За Ламарина Острие Трион За Тренировка Аксесоари Машина Пробивные Ножици Твърд Лесно Преносими Лек Инструмент

Режещ Инструмент За Ламарина Острие Трион За Тренировка Аксесоари Машина Пробивные Ножици Твърд Лесно Преносими Лек Инструмент

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Двуглавият Машина За Рязане на Ламарина Видях Инструмент Електрически Нож Запазва Усилие Клеватель Пробиване Ножици за Железен Лист w/Ключ Спецификация: Материал:

Свързани продукти