Мода Керамични Сгъваем Нож За Плодове, Зеленчуци Суши Керамични Плодов Нож Кухненски Ножове, Инструменти За Приготвяне На Храна

Нов

2.65лв.

/ 4.02лв.

В наличност

Пъпеш нож от неръждаема стомана за нарязване на кубчета и рязане на плодове нож прост ябълка домакински кухня преносим нож за почистване на зеленчуци пилинг нож

Заглавие: Лесен Плодов Нож

Състав: Обща дължина 20 см, дължина на острието 9,8 см, максимална ширина на острието 2,3 см, на върха 1,3 см

Материал: неръждаема стомана + ПЛАСТМАСА

Тегло: около 29 грама

Опаковка: Няма

Стил: три варианта

Въведение: Използва се за почистване на пъпеши и плодове, а също и за рязане на риба и зеленчуци.Чудесен стомана нож, тънък и остър, лесен за използване, кух дизайн капак на ножа.Лек и компактен, идеален за пътуване и за пътуване.

Преносим нож за почистване на плодове от неръждаема стомана

Чудесен стомана нож, тънък и остър, лесен за използване, кух дизайн на капака на ножа

Кух дизайн на капака на ножа, чист и гигиеничный, дишаща и канализация.

Острието е малко и лесно да

Лесно се справя с всички видове плодове, почиства и реже удобно и бързо.

Пътеводител за пазаруване

Добави в кошница -> продължи пазаруването ->> Вижте количката за пазаруване ->>> Проверка на всички стоки - > > > Купи сега - > > > > Изберете начин за покупка на - > > > > > Потвърдите плащането.

Доставка

1.Проследяване на информация е достъпна за поръчка над $5 затова ние suggset вашата поръчка над $5 или избираме курьерское които имат проследяване на информация.

2.Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-5 работни дни след извършване на плащането.

3.Ние ще изпратим на вашия пакет DDU,"данъци и такси неоплачены",вие носите отговорност за плащането на всякакви допълнителни такси, митнически, ако това се случи.

4.Срок на доставка:Обикновено това отнема около 15-30 работни дни след настаняване.но понякога може да се задържат до 30-60 работни дни , защото транзитно време може да варира, особено във връзка с празничен сезон .

Рекламации и връщане на парите

1.Вие имате право да върнете и да промените елементи (с изключение на щети,причинени от неправилна употреба, се използват и износени).но вие трябва да платите пълната цена за два транспорт (включително за доставка,данъци и митнически разходи и т.н.) и запазване на стоките в добро състояние.

2.Забележка:моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта ни.Голямо благодаря.

Обратна връзка и комуникация

1.Наистина оценявам вашето ранното потвърждение, когато сте получили вашия продукт.

2.ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!ние ценим 5-звездочную положителна обратна връзка, това е добре за нашия дългосрочен бизнес.

3.моля, свържете се с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка или отворите спор, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Добре дошли в нашия магазин!

ние подкрепяме дропшиппинг.

Можете да получите по-голяма отстъпка, ако закупите на много парчета.

Етикети: малък нож за почистване на зеленчуци, готвач на японски нож, нож сашими, ножове накири, нож, син нож, ножове ножове, кухненски нож, сгъваем нож, f нож за почистване на зеленчуци

Тип на ножа Ножове за почистване на зеленчуци
Тегло about 29g
Документ CIQ
Опаковка Няма
Произход CN(Origin)
Тип Ножове
Стил Три варианта
владетел Total 20cm, blade 9.8cm, blade width 2.3cm, tip 1.3cm
Характеристика Опазване на околната среда
Материал неръждаема стомана, Неръждаема стомана + ПЛАСТМАСА
Име Plain Fruit Knife
номер на модела Plain Fruit Knife

Напишете отзив

Мода Керамични Сгъваем Нож За Плодове, Зеленчуци Суши Керамични Плодов Нож Кухненски Ножове, Инструменти За Приготвяне На Храна

Мода Керамични Сгъваем Нож За Плодове, Зеленчуци Суши Керамични Плодов Нож Кухненски Ножове, Инструменти За Приготвяне На Храна

Пъпеш нож от неръждаема стомана за нарязване на кубчета и рязане на плодове нож прост ябълка домакински кухня преносим нож за почистване на зеленчуци пилинг нож Заглавие:

Свързани продукти