199 СМ Полуавтоматични Прозрачен Сифон Филтър Вино Тръба лунна Светлина Сифон Пакет За производство на Вино Ръчно Партида Храна

Нов

1.87лв.

/ 2.72лв.

В наличност

100% Чисто Нов

Материал:пластмаса

Цвят:като на изображението

Размер: дължина на тръбата 199 см

Артикул№: 878038

Пакетът включва: 1 бр Сифонный филтър

Моля, обърнете внимание, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и действителните стока.Точка на Измерване на ръка, това може да бъде 1 см е различна,ваше добро разбиране ще е много ценно.

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,поща HK EMS,DHL,Fedex,по ваш избор при поставяне на поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите мита, вносни мита,данъци или други митнически такси.

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

Продавате - Ние Изпращаме За Вас !

1> Ние можем да Ви предоставим снимки, ако ви Е Нужно.

a.Можете да изтеглите снимки от нашия магазин, описание бланка директно

b.Можете също така да изтеглите снимки от нашият официален магазин директно

c.Можете да копирате и качване на снимки с нашия шофьор Google, а цената може да е по нашите уеб сайтове

2> Как да стартирате потребителски елементи за Drop Shipping?

a.Стъпка 1 се Прикрепя към нас снимки

б.Стъпка 2 наричаме за него инв.

c.Стъпка 3 Започнете да изхвърлиш този продукт

Етикети: автоматичен сифон, винени дрожди, накрайник за бирена бутилка, укупорочная машина за бира, автоматичен сифон, кабошон плосък, газова ръчна помпа, пръстен на капака, сифон, кана за вино

Произход CN(Origin)
Име Основен инструмент
Характеристика Съхраняват
търговска марка хедалия
Пластмасов Вид PE
номер на модела вино и Сифон Пакет
Диаметър на 5 см
Тип Бар Инструменти, Сифонный филтър
Документ CE / EU
Цвят Прозрачен
размер 199cm
Материал Пластмаса
Тип прът Инструменти Друго

Напишете отзив

199 СМ Полуавтоматични Прозрачен Сифон Филтър Вино Тръба лунна Светлина Сифон Пакет За производство на Вино Ръчно Партида Храна

199 СМ Полуавтоматични Прозрачен Сифон Филтър Вино Тръба лунна Светлина Сифон Пакет За производство на Вино Ръчно Партида Храна

100% Чисто Нов Материал:пластмаса Цвят:като на изображението Размер: дължина на тръбата 199 см Артикул№: 878038 Пакетът включва: 1 бр Сифонный филтър Моля,

Свързани продукти