Слънчев Помпата на Фонтана Слънчеви Действие на Помпата на Фонтана бани Птици Помпа слънчеви панели Комплект Водна Помпа Открит Поливане Потопяема Помпа

Нов

23.87лв.

/ 30.61лв.

В наличност

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас!

1,4 W Свободно стоящ Слънчев фонтан: Слънчева фонтану за къпане на птиците трябва да са само 3 секунди, за да автоматично да работи на пряка слънчева с височина спрей 50-60 виж, Не се изисква нито електричество, нито на батерията.4 Избираема опаковка: 4 различни накрайника могат да отговарят на вашите различни нужди във височината на струята или под формата на струя.Височина на водата може да се регулира чрез промяна на инжектори, за да се избегне пръскане от басейна.

Лесна инсталация: Просто поставете помпата във водата, фонтан автоматично накачает след 3 секунди, след като соларен панел ще получи слънчева светлина.Никакви средства не се изисква.

Широко приложение: в Този нов фонтан слънчева помпа е идеален за бани птици, резервоара риби, малко езеро, басейн, градина, тераса, поляна, циркулация на водата с кислород.Не само за това, за да привлекат птиците, за да се насладите на вашата къпалнята за птиците, но и за това, за да добавя удоволствие децата си играят в басейна.Това е идеалният избор за малки подаръци на семейството си, приятелите.

Съвети: да се Съхранява достатъчно количество вода и да се съхранява вода, панел и помпа чисти, че нищо не затеняло лентата или не блокировало помпа.От ярка слънчева светлина, толкова по-добре работи фонтан.

Екологичен: Слънчева, водна помпа удобно се захранва с енергия от слънчева светлина, никакви външни батерии или електричество не се изисква.Високата скорост на преобразуване на енергията и опазването на околната среда.

4 Различни распылительных дюзи: Тази помпа за слънчева енергия идва с 4 различни видове распылительных глави, максимална височина на дозатора е 60 см (23,6 инча).

Лесна Употреба: Стартира автоматично след 3 секунди при ярка слънчева светлина.

Максимално количество на потока на помпата: 150 л/ч

Максимална височина на водната помпа: 100 см

Максимална височина на струята на водата: 45 см

Дълъг срок на експлоатация: Слънчев извор има повече от 10 000 часа живот.Слънчев помпата на фонтана е вода, разполага с вграден безчетков мотор, което осигурява по-дълъг срок на експлоатация и по-ниска консумация на енергия.

Мощност на слънчеви панели: 7/1,4 W

Изход на помпата: 7В 150МА

Максимален дебит: 200Л/Ч

Височина спрей:30-60cm

цвят:черен

Материал:ABS

размер:15,5 х 4,5 см

Съдържание на опаковката:

1 x иползване на закрито rp помпа

Внимание:

1. Помпата се задвижва директно от слънчева светлина.Така че, моля, регулирайте ъгъла на панела и направете така, че слънцето удари в нея.Той ще работи непрекъснато само тогава, когато достатъчно слънчева светлина.Освен слънчева светлина, на помпа също така влияят на времето, сезони, места и т.н.

2. Не позволявайте на помпа да работи, без вода доста дълго време, защото това ще скъси живота на помпата или ще изгори двигател.

Етикети: топлинна помпа, аквариумный помпа, двойно махало, паралелна линия, вана за белите птици, помпа характеристики вода етаж, синята слънчев фонтан, фонтанная вода, метални птичи къщички на открито, пластмасов гоблен

Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Слънчев Помпата на Фонтана Слънчеви Действие на Помпата на Фонтана бани Птици Помпа слънчеви панели Комплект Водна Помпа Открит Поливане Потопяема Помпа

Слънчев Помпата на Фонтана Слънчеви Действие на Помпата на Фонтана бани Птици Помпа слънчеви панели Комплект Водна Помпа Открит Поливане Потопяема Помпа

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас! 1,4 W Свободно стоящ Слънчев фонтан: Слънчева фонтану за къпане на птиците трябва да са

Свързани продукти