Arsuxeo Мъжете Колоездене Яке Ветрозащитный Топлинна Руно Топъл Мотор Джърси МТБ Колоездене Есен Зима Отразяваща Дъждобран Палто

Нов

17.02лв.

/ 33.36лв.

В наличност

Характеристики:

Висококачествен полиестерен обвивка осигурява ветроустойчивость и водоотблъскваща способност.

Топлинна руното лигавицата запазва топлината на тялото, за да поддържа топлина и комфорт.

Дишаща окото плат на гърба осигурява теплопередачу и усвояването на влага.

Гърдите джоб с цип, заден джоб и два странични джоба, осигуряват достатъчно място за съхраняване на вашите неща.

Светлоотразителни ленти и фирмено лого за осигуряване на допълнителна видимост и сигурност с кола през нощта.

Отлично подходящ за колоездене, бягане, разходки, ежедневните дейности и други дейности на открито.

Технически характеристики:

Материал: Полиестер + Ликра

Цвят: Черно / Синьо / Зелено / Червено / Оранжево (по избор)

Размер (ЕС): S / M / L / XL / XXL (по избор)

Списък на пакетите:

1 * Велосипедна яке

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Етикети: стъклена дъждобран, дъждобран уэмена, мъжете от колоездене джърси, мъжки зимни парк, мъжете зима, мъжко палто за зимата, яке мъжки зимни, бермудските острови мтб, яке мтб, ветро дъждобран

номер на модела дъждобран мъжки
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
търговска марка LIXADA
Материал Polyester
Произход CN(Origin)
Пол МЪЖ

Напишете отзив

Arsuxeo Мъжете Колоездене Яке Ветрозащитный Топлинна Руно Топъл Мотор Джърси МТБ Колоездене Есен Зима Отразяваща Дъждобран Палто

Arsuxeo Мъжете Колоездене Яке Ветрозащитный Топлинна Руно Топъл Мотор Джърси МТБ Колоездене Есен Зима Отразяваща Дъждобран Палто

Характеристики: Висококачествен полиестерен обвивка осигурява ветроустойчивость и водоотблъскваща способност. Топлинна руното лигавицата запазва топлината на

Свързани продукти