10шт TNC plug клещи за RG8 RG165 LMR400 7D-FB RF директен коаксиален конектор

Нов

24.82лв.

/ 26.69лв.

В наличност

Технически характеристики

Характеристики:

Чисто нов и високо качество.Специално проектиран за кабели RG8, LMR400, RG213 и RG214.Отличен за много проекти, свързани с TNC connector .Конектор: TNC Plug (Вътрешен винт и мъжки щифт вътре) до коаксиальному кабел RG8.За монтаж се изисква пресклещи.Предлага се с 1 основен корпус, 1 метална обвивка и 1 штифтом.Това TNK не е същото, че РП-TNK!Ако не сте сигурни, че ще ви трябва, моля, свържете се с нас!Импеданс: 50 ОМА до 18 Ghz

Пакетът Включва:

10шт по поръчка

Доставка

Доставка:

1 Адрес за доставка: Ние ще изпратим стоката в съответствие с адрес по подразбиране, който вие давате, и, моля, уверете се, че адресът е правилен.Моля, обърнете внимание, че ще има допълнителни разходи за доставка, когато адресът е отдалечена.Всички стоки, включително и безплатна доставка, не включват цената на дистанционно за доставка.

2 фактура: Моля, потвърдете подробна информация за фактурата за доставка , например, колко цените трябва да пиша на фактурата за доставка, колко транспортни разходи ще трябва да напишете на фактурата, като се опише стоки и т.н.

3 Повечето поръчки се изпращат в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на плащането.Ако има някакво изключение, ние ще ви държа в течение, оставяйки съобщение.

4 Изпращача: "Безплатна доставка" стока ще бъде изпратена на Въздушна поща Стълб Кит / China Post Oridinary Mail, данни могат да бъдат проверени и следят онлайн.Доставката обикновено отнема от 35 до 60 дни.За стоки, безплатна доставка или ако има някакви други изисквания на доставка, моля, свържете се с отдела за друг избор точно като DHL, UPS, Fedex и т.н., и допълнителна стойност трябва да бъде на страната на купувача.

5 Когато получите стоката, моля, проверете, дали не е счупен дали опаковката и стоката е в ред.Ако има повреда, причинена от изпращането, моля, направете снимка на нея и да помолите куриера да подпише.Ние ще ви помогнем да получите обезщетение.

6 Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

ВРЪЩАНЕ

Правилата на връщане:

1.Ако не сте доволни от това как сте получили продукт, моля върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

2.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, и вие трябва да ни предоставите информация за обратна доставка (доставка или номер за проследяване).

3.Задържан такса перевозкы пратката да бъде оплащенным купувачи.Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

Коментари:

След като получите стоката, моля, дайте ни вашата любезную обратна връзка, когато ще сте доволни.Когато не сте доволни, моля, свържете се с нас за връщане, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.Ние много ценим вашите положителни отзиви.

Етикети: пресклещи, конектор bnc, ТЕЛЕВИЗИЯ, sma tnc, Сини, антена tnk, микротик, кабел коаксиален rg8, tnk, антена rf

Документ Няма
Произход CN(Origin)
търговска марка КСЕРКС
номер на модела Съединител
Съединител TNC Male

Напишете отзив

10шт TNC plug клещи за RG8 RG165 LMR400 7D-FB RF директен коаксиален конектор

10шт TNC plug клещи за RG8 RG165 LMR400 7D-FB RF директен коаксиален конектор

Технически характеристики Характеристики: Чисто нов и високо качество.Специално проектиран за кабели RG8, LMR400, RG213 и RG214.Отличен за много проекти, свързани с TNC connector

Свързани продукти