42 От 1,7 A Скутер Зарядно Устройство, Зарядно Устройство, Адаптер За Захранване Използвайте За Xiaomi Mijia M365 Електрически Скутер Скейтборд Аксесоари

Нов

21.80лв.

/ 42.74лв.

В наличност

Оригинален Електрически Скутер Зарядно Устройство Адаптер за Батерии 42V 1.7 A за Xiaomi Mijia M365 Ninebot Es1 Es2 M365 Pro Скейтборд Безопасно Зареждане Източник на Захранване Аксесоари US/UK/AU Plug

Характеристика:

1. Висок клас чип верига: Оригинално заводское зарядно устройство с няколко защитами веригата може по-добре да защитават скутер, което ви позволява да се зарежда постоянно и безгрижно;

2. Множество защита: защита от късо съединение защита от претоварване работен ток, защита от аномалии на температурата, автоматично сън под напрежение.

Спецификация:

Материал на корпуса: ABS

Цвят: черен

Щепсел: САЩ, Великобритания, AU

Размер корпус: около 135x60x34 мм

Нето тегло: около 300 г/310 г/320 г

Входно напрежение: 100-240 В

Използваните модели: За M365, M365 Pro, Es1, Es2 и т.н.

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опаковка:

1 X Зарядно Устройство За Електрически Скутер

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Продукти

ще бъде изпратено в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL Express, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с нас и реални снимки на стоки и ние ще ви възстановим парите.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Вашето удовлетворение е наш приоритет!

Ако получи поръчката и тя ще бъде в добро състояние,ние ще бъдем благодарни, ако оставите 5-звезден положителен отзив за сделката.

Етикети: зарядно устройство за електрически скутер, зарядно устройство за скутер, батерия es1, найнбот, m365 pro xiaomi, es4 ninebot, акумулаторни електрически скутер xiaomi, на борда на скейт, mijia xiaomi, европейските акции

търговска марка ALLOYSEED
номер на модела /
Воспользуйся Стандартна Батерия
Документ Няма
Произход CN(Origin)
Бързо зареждане No
Интелектуалния заряд ДА
Екран на дисплея No
Тип електрически

Напишете отзив

42 От 1,7 A Скутер Зарядно Устройство, Зарядно Устройство, Адаптер За Захранване Използвайте За Xiaomi Mijia M365 Електрически Скутер Скейтборд Аксесоари

42 От 1,7 A Скутер Зарядно Устройство, Зарядно Устройство, Адаптер За Захранване Използвайте За Xiaomi Mijia M365 Електрически Скутер Скейтборд Аксесоари

Оригинален Електрически Скутер Зарядно Устройство Адаптер за Батерии 42V 1.7 A за Xiaomi Mijia M365 Ninebot Es1 Es2 M365 Pro Скейтборд Безопасно Зареждане Източник на Захранване Аксесоари US/UK/AU

Свързани продукти