Суши Инструмент 24x24CM Бамбук Прокатный Мат САМ Rice Roller Chicken Roll Hand Maker Кухня Sushi Japanese Maker Tools

Нов

0.53лв.

/ 0.72лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество.Ако искате да вашите домашни суши са вкусни, тогава имате нужда от оборудване, което използват професионалистите.Този бамбук суши подвижен мат – известен японски като макису-ще ви помогне да постигнете идеално равен роли маки всеки път, когато бамбукови подложки са свързани заедно с канап и осигуряват антипригарную повърхност за вашата практика роллинга.Незабавно впечатляя на семейството и приятелите!Също така в комплекта са включени ориз на рамото, която се използва за смесване на оризов оцет с ориз суши без защелкивания на зърна; по тази причина метални лъжици не трябва да се използва при смесване на ориз за суши.Това е също много подходящ при приготвянето на други ястия, тъй като дървото не боли антипригарную и друга купа.Цвят: както е показано на фигурата.Забележка:

Поради разлика между различните монитори изображение може да се различават малко от реалните цветове на елемента, благодаря ви за вашето разбиране.

1 x Подложка за листове Суши 1 x Оризово поле

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с 3-месечна гаранция.

Етикети: оризова хартия за суши, сьомга суши ориз и купа, суши ориз, чаша тофу, торба с ориз суши, суши rollerball автоматично, x купа ориз за суши, производител суши-роллов, суши нож мухъл ориз, руло, автоматичен производител на ориз за суши, машина за приготвяне на ориз за суши

Документ CE / EU, FDA, CIQ
Материал Бамбук
гребло за ориз 14x5cm/5.46x1.95inch
Суши Мейкер Суши rollerball
Инструменти за Суши бамбук мат
Пакета Е Включен 1 х Суши Подвижен Мат 1 х Фигура Гребло
Произход CN(Origin)
Характеристика Съхраняват, Опазване на околната среда
суши подвижен мат 24x24cm/9.36x9.36inch
за ролки Суши Мейкер
Тип Инструменти за Суши
номер на модела Инструменти за Суши
Тип Инструменти за Суши Бамбукови Ролетни Подложки
подложка за суши Бамбук Подложка За Суши

Напишете отзив

Суши Инструмент 24x24CM Бамбук Прокатный Мат САМ Rice Roller Chicken Roll Hand Maker Кухня Sushi Japanese Maker Tools

Суши Инструмент 24x24CM Бамбук Прокатный Мат САМ Rice Roller Chicken Roll Hand Maker Кухня Sushi Japanese Maker Tools

100% чисто нов и високо качество.Ако искате да вашите домашни суши са вкусни, тогава имате нужда от оборудване, което използват професионалистите.Този бамбук суши подвижен мат

Свързани продукти