Сензорен Кран За Баня SDSN Смесители за Басейн От полирана Неръждаема Стомана Разтегателен Кран За Баня Сензор Кран За Басейна Сензорни Смесители За Баня

Нов

63.09лв.

/ 119.05лв.

В наличност

БЕЛЕЖКА:

Накрайник за душ и дръжката не могат да бъдат чувствителни на допир.

Технология на допълнителни сензорен контрол: Просто докосване до носику или тялото на крана на кухненската мивка стартира и спира притока на вода за почти безконтактен почистване.

Прибиращ пръскачка: отточна тръба на шарнирна връзка пръскачка на 360 градуса и чучур с 2 функционални глави, Однорычажные смесители за кухненски мивки.Два режима на пръскане позволяват лесно да превключвате с аэрированного поток, без спрей за по-мощен спрей предварително изплакване с едно щракване на превключвателя.

Петно и на отпечатък от пръста са свободни, Защото измиване на каша с ръцете не трябва да включва създаване на бъркотия от чешмата и е изработен с тежки матирано покритие от никел тези чувствителни на допир активирани смесители за кухня изискват по-малко почистване и лесно да се държат петно свободен.

Сертифицирано за качество и надеждност: Матово черно покритие, Корпус, кухненския кран от неръждаема стомана SUS304 , бессвинцовая конструкция от неръждаема стомана (по-твърда и по-твърда).

Умен Издърпайте Навън с Кухненски смесител С Ассистивной Технология за докосване

Добър сензорен смесител за кухня продаде себе си.Това не трябва да бъде, това не трябва да се говори, където е направено, всичко, което правим, ние трябва да направим за международно лост.

Най-доброто Решение За вашата Кухненски Мивки:

1. Материал Faucet: Тяло от неръждаема стомана Sus304, позволенный Spout неръждаема стомана.

2. Висококачествена матирана чернота: Всички детайли с идеален цвят, като се гарантира, че всеки детайл от съвременния вид е съвършено.

3. Интелигентен дизайн на технологията: Докоснете се към него, Докоснете се до него, Когато нивото на цинк се Отвори, да си кран чисти през Цялото време.

4. Водосберегающий Кран-спрей: Отточна тръба на шарнирна връзка спрей на 360 градуса, двухфункциональный спрей Позволява лесно превключване от струя на потока.

5. Ниска консумация на енергия: .4 AA Батерия ще е добре да работите с Вашия течаща вода в продължение на 2 години.

Какво има в кутията:

1. Комплект кранове.

2. Инструкции Части и 2 елемента гъвкав маркуч(50 см G1/2) .

3. Сензорен клапан за управление(ако купувач се избира сензорен екран с кухненски смесител) .

Защо Избор За Вас:

Имаме ЕДИН след ДРУГ Екип за обслужване, за да Ви помогне да реши проблема с кухня и санитарен фаянс.

Бележки:

1. Моля, Дръжте Гума Между Корпуса на Крана На кухненската Мивка.

2. Моля, избягвайте маркучи от неръждаема стомана или всички линии, соприкасающихся с метал.

3. Купувачът Трябва да се подготви 4 батерии AA За течаща вода.

Етикети: кран за баня, мивка миксер, черно кран, кран златни, Tap, кран с кухненски, миксер, кран за мивка, смесител за вана, батерия за мивка

номер на модела 1271
Обработка на повърхността хром
Характеристика Смысловые Кранове, Извадете Кранове
Тегло На Опаковката 2 кг
Стил Модерен, Един Притежател На Един Отвор
Тип Керамична макара Пластинчатая
Монтиране На Кран Една Дупка
Топла и Студена вода ДА
Тип инсталация Монтира се на палубата
Материали неръждаема стомана
Брой химикалки Една Дръжка
Материал на ядрото на вентила Керамични

Напишете отзив

Сензорен Кран За Баня SDSN Смесители за Басейн От полирана Неръждаема Стомана Разтегателен Кран За Баня Сензор Кран За Басейна Сензорни Смесители За Баня

Сензорен Кран За Баня SDSN Смесители за Басейн От полирана Неръждаема Стомана Разтегателен Кран За Баня Сензор Кран За Басейна Сензорни Смесители За Баня

БЕЛЕЖКА: Накрайник за душ и дръжката не могат да бъдат чувствителни на допир. Технология на допълнителни сензорен контрол: Просто докосване до носику или тялото на

Свързани продукти