Детски Играчки Монтесори Карти и Броячи Математически Номер за Ранно Детско Образование Начална Обучение Бебешки Играчки Brinquedos Juguetes

Нов

20.87лв.

/ 21.52лв.

В наличност

Описание:

Помага в обучението на последователност от числа и в това, че отделните единици отиват за формирането на всяка цифра Препоръчителна възраст: от 4 години и по-голямо Дете първо се поставя номера от 1 до 10 в правилната последователност, а след това под всяка цифра отброява съответното количество.

Снимки:

Начини На Плащане

1. Можете да използвате Alipay Набирателни, за да завършите плащане на вашата поръчка.

2. Ние приемаме плащане чрез Paypal.Ако изберете този метод, моля, свържете се с нас, за да публикувате.

Доставка и доставка

1. Ние вече сме предоставили на вас, един начин на доставка безплатно или вие просто сте малка част от това.За този метод на доставка обикновено отнема от 15 до 39 дни, за да си поръчка стигне до вас.

2. Освен това, ние също така сме ви предоставили най-бързият начин за доставка по ваш избор, който може да отнеме по-малко от 15 дни, за да стигнем до вас.

3. Моля, оставете вашето пълно име, пълен адрес, валиден пощенски код и телефонен номер при поръчка.

Митническо, Такси и Данъци

1. Получателят трябва да спазваме всички закони и правила в страната по местоназначение.

2. Внесени данъци и Допълнителни такси за митническо оформяне трябва да носи получателя; ние не контролираме тези такси и не може да се предвиди, тъй като те могат да бъдат.

Опция гаранция политика

1. На нашите продукти, се прилага ограничената гаранция една година, която защитава собственика от производствени дефекти изработка и материали.

Тази гаранция не покрива щети, причинени от злополука, неправилно грижи, небрежност, нормално износване или естествено разрушение на цветове и материали за по-дълго време и използване.

2. За оценка на гаранцията на вашия продукт, трябва да бъдат върнати директно ни.Цялата доставка за гаранция трябва да бъде предварително заплатена и е осигурено.

Коментари

1. Вашата обратна връзка е изключително важна за нашия бизнес.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и пет звезди.Ние наистина оценяваме това.

2. Ако имате някакви оплаквания относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас на Energybg.eu, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.

Контакти

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез линка"Свържете се сега"или "Чат сега", ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.

Добре дошли в MBY!Насладете Се На Своите Пазаруване!

Етикети: монтесори дрънкалка, адвент номер дърво, метла за деца, abacus математика, десетичен монтесори, много от дърво, дървена квадратна стая, детски кубче, дървени етаж, математика монтесори

Възрастова група 2-4 Години
Пол Унисекс
Предупреждение Малките детайли
номер на модела Математическа Играчка
Материал Дърво
търговска марка прескул
Характеристики Образователен

Напишете отзив

Детски Играчки Монтесори Карти и Броячи Математически Номер за Ранно Детско Образование Начална Обучение Бебешки Играчки Brinquedos Juguetes

Детски Играчки Монтесори Карти и Броячи Математически Номер за Ранно Детско Образование Начална Обучение Бебешки Играчки Brinquedos Juguetes

Описание: Помага в обучението на последователност от числа и в това, че отделните единици отиват за формирането на всяка цифра Препоръчителна възраст: от 4 години и по-голямо

Свързани продукти