70 МЛ R134A Хладагентное Масло Компрессорное Масло За Автомобил, Камион, Автобус Автомобилната Климатична Система A/C

Нов

8.52лв.

/ 12.18лв.

В наличност

Маркирани точки:

1,Премиум Материал: Това е хладагентное масло произведено от висококачествени специално масло R134a PAG и има нов процес.

2,идеален за употреба: Маслото е съвместимо с R134a, че може ефективно да се подобри охлаждащо действие на превозното средство.

Представа за смазване 3、: Масло хладоагента се отличава с лубрикант анти -- ожулвания, функция за почистване, която може да предпази компресора и материали за запечатване.

4、Почти ползите: Масло хладоагента се отличава с устойчивост на високи и ниски температури, и тя се отличава с добра адаптивност на висока и ниска температура, която не е лесен, за да се сгъсти и да депозирате, и тя се отличава длинним цикъл на масл-замяна.

Пакет 5、включва: Масло, хладилния агент е около 70 мл в една бутилка, която ще задоволи вашите нужди (компрессорное масло).

Описание:

1. Около 70 мл на един флакон за охлаждане на маслото (компресорно масло).

2. Лубрикант хладоагента за системата на климатика на R-134a a/c.

3. Замразено масло, добавляемое при замяна на детайли и климатични системи на автомобила:

4. Замяна на компресор: първо изсипете старо замразено масло, добавете 30-40 мл. Замяна на изпарител: въведете 40-60 мл. Замяна на изсушаване: въведете 10-30 мл. Заменете кондензатора: въведете 30-60 мл.

Характеристики:

1. Отлична устойчивост на смазване и износване, може да се увеличи в полза на компресора и влияние рефрижерации подобрено

2. Предотвратява образуването на отлагания в компрессоре.

продуктовата носи етикет за услугата:

Охлаждащо Масло X1

Забележка:

1. Препоръчително е, че продуктът е бил използван от професионални техници.

2. Да Не се смесва продукта с други холодильными масла.

3. Не съхранявайте празни резервоари в място, където коррозионный газ се изгаря или се намира под налягане.Празни резервоари не подлежат на повторна употреба.

4. Сложете си очила по време на работа.Ако случайно попадне в очите или върху кожата, незабавно изплакнете обилно с вода.

Етикети: хладилен агент r134a, фреон r134a, масло r134a, газ хладилен агент r134a, r410, изолация на защитната стена на автомобила, компресор r134a, въздушен компресор, 220v, компресор ac hyundai, основният автомобилен климатик r134a

Напишете отзив

70 МЛ R134A Хладагентное Масло Компрессорное Масло За Автомобил, Камион, Автобус Автомобилната Климатична Система A/C

70 МЛ R134A Хладагентное Масло Компрессорное Масло За Автомобил, Камион, Автобус Автомобилната Климатична Система A/C

Маркирани точки: 1,Премиум Материал: Това е хладагентное масло произведено от висококачествени специално масло R134a PAG и има нов процес. 2,идеален за употреба: Маслото

Свързани продукти