ПАРЧЕТА ОТ СИБИРСКАТА ЧАГИ ДИВИ РЕКОЛТИРАНИ

Нов

24.44лв.

/ 26.01лв.

В наличност

Парчета От Сибирската Чаги Диви Реколтирани

Намира се в южната част на централна Сибир, близо до монголската граница, заобиколен от планини, гори и диви реки, езерото Байкал е огромна и зашеметяващата област природна красота.

На брега На езерото Байкал са повече от 2000 вида растения и животни, две трети от които никъде другаде в света не се срещат.Планини, езера тук остават кристално чисти, а гори, осеян точки долини и планински склонове правят въздуха е наистина лечебно.Благодарение на внимателно опазването на природата в района е все още растат редки лечебни растения.

Нашите продукти са доставени с девствени брегове на езерото Байкал в Сибир, Русия.

Chaga (Inonotus Obliquus) - лечебна гъба, най-често се среща в березах.За разлика от други гъби, той култивира своя склероций или мицел от външната страна на дърво, вместо на плодове тел Гъби Чаги наистина впечатляват със своето съдържание на антиоксиданти.Сибирски гъби чаги низкокалорийны, много са богати на фибри и не съдържат мазнини, захар и въглехидрати.Антиоксидант.Намалява Увреждането на ДНК..Укрепване на Имунната Система..Стомашно-Чревна Подкрепа ... Защита на черния Дроб.Помага да се поддържа Оптимална Когнитивную функция.Помага за поддържане Здравословни Нива на Кръвната Захар.

Как да използвате:

Освен добавки под формата на прах или таблетки, основният начин на употреба на това хранително гъбички-заваривание го под формата на чай.Вземете една супена лъжица чаги и го сложете в чайник.Изсипва се около 300 мл вряла вода и се покрива с капак.Варя по него в продължение на 3-5 минути.

Условия На Съхранение:

Чисто, Проветрено, Сухо Място.

Етикети: безплатен секс на стола, 90-градусная предаване, гъби гъби гъби, жаден гуми, h7 led, лъвската грива, пресни гъби гъби, миноксидил, стъклена кана, гъби лунцюань гъби

Произход CN(Origin)

Напишете отзив

ПАРЧЕТА ОТ СИБИРСКАТА ЧАГИ ДИВИ РЕКОЛТИРАНИ

ПАРЧЕТА ОТ СИБИРСКАТА ЧАГИ ДИВИ РЕКОЛТИРАНИ

Парчета От Сибирската Чаги Диви Реколтирани Намира се в южната част на централна Сибир, близо до монголската граница, заобиколен от планини, гори и диви реки, езерото Байкал

Свързани продукти