8 бр./компл. Децата Полукълбо На Стъпалата Дуриан Остър Масаж, Открит Баланс На Топката На Крака Сензорна Интеграция Баланс Играчки

Нов

40.30лв.

/ 67.16лв.

В наличност

8 бр./компл. Децата Полукълбо На Стъпалата Дуриан Остър Масаж, Открит Баланс На Топката На Крака Сензорна Интеграция Баланс Играчки

Той може да има мирис при получаване от PVC-материал,но след пускането в продължение на няколко дни той ще бъде в ред.Благодаря ви за вашето добро разбиране .

Опаковка:4шт/Комплект (или 8шт/Комплект) баланс на топка

Забележка:

Може да има малко разлика в цвета ,от настройките на монитора на компютъра,както и с разлика в метода на измерване ,моля, позволете 1-3 см в размер на отклонението.

Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките .Благодарим ви!

Плащане

1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Възстановяване на суми 1. Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.

2. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. 3. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да се върне на него. 4. Всички върнати детайли ТРЯБВА да БЪДАТ в първоначално опаковат и ТРЯБВА да се ОСИГУРИ нас с номер перевозкы проследяване на пратката, конкретна причина за връщане, както и вашия ID на поръчката. 5. Ако детайл неполноценн на 3 месеца, а след това искаме от вас замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възвръщаемост след като получим личност детайл. 6. Ако детайл неполноценн след 3 месеца, вие все още можете да го изпрати обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка. 7. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Етикети: анти-стрес топка, брояч на сметки, плодовете на дуриана, весела тъчпад играта, балансирная коледа играчки, тънки степени, ядивната тъчпад играта, топка за йога, куклени крака, колан, медицински сестри

Функция Развитието На Хватательной/Двигателната Способност
Диаметър на 15 см
Използване на 1 Обучение На Деца Баланс
номер на модела TS2152175
Размери 16 см
Препоръчителна Възраст Бременни, 7-12м, 13-24м, 25-36м, 4-6y, 7-12y, 12+y
Usage2 Детски Фитнес-Детски Играчки
Спорт Гимнастика
Материал PVC
Произход CN(Origin)
Пол Унисекс
Документ 3C
Предупреждение Стойте далеч от огъня
Тип Нокът топката

Напишете отзив

8 бр./компл. Децата Полукълбо На Стъпалата Дуриан Остър Масаж, Открит Баланс На Топката На Крака Сензорна Интеграция Баланс Играчки

8 бр./компл. Децата Полукълбо На Стъпалата Дуриан Остър Масаж, Открит Баланс На Топката На Крака Сензорна Интеграция Баланс Играчки

8 бр./компл. Децата Полукълбо На Стъпалата Дуриан Остър Масаж, Открит Баланс На Топката На Крака Сензорна Интеграция Баланс Играчки Той може да има мирис при получаване

Свързани продукти