Горещи продажба 6/8 бр. Велосипеди Спирачка Смяна на Въжето Гвардия Антифрикционная Велосипедна Рамка, Протектор Тръба на Защитния капак

Нов

2.22лв.

/ 3.40лв.

В наличност

Добре Дошли В Нашия Магазин

▲Описание на продукта

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Цвят: бяло, червено и черно (както е показано)

Размери: 41*8 мм

Тегло: около 0,9 g/ бр ▲ Характеристика на продукта

Характеристики:

*1. Той е изработен от пластмасов материал, с висока якост, добра еластичност и анти-триене на боя.

*2. Лесен монтаж/бързо разглобяване за защита на дограма от триене за кабел по време на езда.

*3. Вътрешната повърхност на внимателно обработени, гладка и без чеп, практическа и добра, и тя заслужава да я притежава любителите на велосипеди.

*4. Той е подходящ за спирачки и превключване на външен кабел, който се използва за защита на земята между кабела и рамката и предотвратяване на драскотини рамки поради продължителното смилане.

*5. Лесна инсталация и премахване навсякъде кабел.

Изложба на продукта ▲

▲ Списък на пакетите

Съдържание на пакета:

Предпазител на Въже за Превключване на Предавките Колоездене Спирачки *6шт/8шт ▲Моля, Обърнете Внимание

Забележка:

1. Всички изображения професионално кодирани по цвят, но поради разлика в настройките на околната светлина и дисплейного оборудване може да бъде известно отклонение между изображения, които можете да видите и от самите обекти, моля, разберете.

2. Данните са измерени с ръка и може да има някои отклонения, но това не се отразява на използването.

Основната позиция на склад:

1. Логистика: Съдържанието включва профил на компанията, описание на съществуващите бизнес възможности на компанията, описание на съществуващите клиенти на компанията (по-големите компании), силата на логистиката на фирмата (собствени активи), характеристиките на услугите на компанията и т.н.

2. Съхранение: Включително зона склад на компанията на съществуващата, собственн изградени зона, собствена земя, режим на управление на съхранението на околната среда, etc . 3. Обслужване на клиенти: Тя може да включва сетълмент услуги, режим на управление на материалните ресурси, високо ниво на информационна система за съдържанието на платени услуги, които могат да бъдат предоставени на клиентите, постижими ефекти на обслужване и т.н.

▲Плащане

Ние приемаме следните начини за плащане:Кредитна карта, VISA, банкови банкови трансфери, Western Union и така нататък.

▲Доставка

-Моля, обърнете повече внимание на адреса на вашата поръчка, който ТРЯБВА да СЪВПАДА с вашия адрес за доставка. (Ако сте от Русия, моля, оставете вашето пълно име.Това е много важно)

-Стоките ще бъдат доставени в рамките на 3 работни дни след плащане.

-Доставка ще се извършват по целия свят чрез Epacket/Китай пост въздушна поща/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Отдалечен район може да доведе до допълнителни такси за доставка.

-Моля, проверете подробностите при доставка, ако те са повредени, моля, любезно вземете ги и незабавно да се свържете с нас.Ние ще направим потвърждение и ще ви изпратим нова.

Етикети: велосипеден водоустойчив калъф, протектор колоездене кабел, протектори кабел, под наем, аксесоари за велосипеди обща информация, капак на спирачния на въжето, печен бял колан, защитник на велосипед рамка, смяна на въжето голям, защита на велосипед верига

размер 41x8mm
Цвят Бял, червено и черно
номер на модела протектор колоездене кабел
Материал Пластмаса
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Горещи продажба 6/8 бр. Велосипеди Спирачка Смяна на Въжето Гвардия Антифрикционная Велосипедна Рамка, Протектор Тръба на Защитния капак

Горещи продажба 6/8 бр. Велосипеди Спирачка Смяна на Въжето Гвардия Антифрикционная Велосипедна Рамка, Протектор Тръба на Защитния капак

Добре Дошли В Нашия Магазин ▲Описание на продукта Технически характеристики: Материал: пластмаса Цвят: бяло, червено и черно (както е показано) Размери:

Свързани продукти