Секси Сватбена Рокля с V образно Деколте Поръчка Без Ръкави, Искрящи Топчета Камъни Без Облегалка Бял Тюл с цвят на слонова Кост A Line Сватбени Рокли

Нов

166.81лв.

/ 320.77лв.

В наличност

1. Като честен продавач, ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90%- 99% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате на 100% абсолютно същото, моля, извинете ме.В света няма два абсолютно еднакви корнизи.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането.

2. Рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Подгонянный размер (включително плюс Размер)/ Цвят нужда от допълнителен хонорар USD30.00 часа.

4. Всяка промяна на размер/цвят/Специално искане е неприемливо, след като домакин поръчка надвишава 24 часа.

5. Ако искате да откажете поръчката: Ние приемаме пълно връщане на парите в рамките на 24 часа след подаване на поръчката; има само 50% частично връщане след подаване на поръчката за повече от 24 часа(50% - това е цената на нашето материал).

6. Ние обещаваме Доставка рокли в продължение на 10-15 дни(не по-голям ред), като правило, идва Aliexress стандартен начин за доставка и е безплатна.

Срок на доставка: 15-30 работни дни в основни дестинации, а не в далечни страни.

Ако ви трябва спешно моля,свържете се с нас, за да изпрати бърза доставка(например, DHL, Fedex...), но това трябва да плащат допълнителна такса.в противен случай ние ще настояват за доставка на въздушна поща.

Вашето удовлетворение е най-важно за нас.

При пристигане на пратката ви препоръчваме да се провери и да се увери, че роклята или дрехи бяха зашити за стандартен размер или по индивидуален план, които вие сте посочили.Примерьте си рокля или костюм възможно най-скоро, без да махате етикетите не се променя и не забърсване на рокля.Ако върнете или обмениваете рокли, облекло и аксесоари, моля, уверете се, че те са в първоначалното си състояние - неношеные, немити, нормалните, здрави, чисти, без кърпичка и косата, с непокътнати и прикрепена бирками.

Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Скъпи, desses by custom-made All of them by hand sewing and they need long time to transport, there maybe a little sequins/beading/crystal/feather/flowers fall off, it not belong to quality issues, please kind to understand it, we will do the best for you, we are sincerly hope you can love it, thank you so much!

1.Проблеми с размера или засаждане

Тъй като всички наши рокли са пришити ръчно и са зашити по индивидуална поръчка на клиента, готовият на роклята може да се различава с около 1 инч, в тези измерения.

За да си рокля все още перфектно съчетани за вас, нашите шивачи са създали всички наши рокли с повече кърпа в фуги, за да може лесно да се правят малки промени в размера.Ако откриете, че тези продукти не са подходящи, и имате въпроси, можете да се свържете с нас директно.

Етикети: африкански сватбена рокля, сватбена горната пола, тенекеджия рокли, вендинговые рокли, сватбена рокля, мъжки сватбена рокля, бордо костюм на младоженеца, рокля сря, рокля за лятото, иро рокли

Цвят Произведени по поръчка
номер на модела 1005002139505704
Реални Снимки No
Плат, Булчински Рокли Тюл
Вграден сутиен ДА
Елемент на модата Без облегалки
търговска марка Цзяигун
Деколтето V-образно деколте
Аксесоари No
Силует А-ЛИНИЯ
Произход CN(Origin), китай(континентален)
Качество Висок
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Доставка Aliexpress standard shipping or as request
Задната част на конструкцията Без облегалки
Стил Ръкави Без ръкави
Тип на изображението эталонное изображението
Украса Beading, Crystal, Пайети
Дължина На Роклята Дължина на пода
Талия Натурални
Moq 1 парче
Тип елемент Сватбени Рокли
Случай Сватбената парти
размер Custom Made
Влак Влак Помете/ Четки
За Бременни Жени No

Напишете отзив

Секси Сватбена Рокля с V образно Деколте Поръчка Без Ръкави, Искрящи Топчета Камъни Без Облегалка Бял Тюл с цвят на слонова Кост A Line Сватбени Рокли

Секси Сватбена Рокля с V образно Деколте Поръчка Без Ръкави, Искрящи Топчета Камъни Без Облегалка Бял Тюл с цвят на слонова Кост A Line Сватбени Рокли

1. Като честен продавач, ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90%- 99% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате на 100% абсолютно същото, моля, извинете ме.В света няма два абсолютно

Свързани продукти