ZHISUXI Винил Еднорог тема Снимки на Фона на Дъга Рожден Ден на Новороденото Банер Цвете Партия Студио Фон 210519-55

Нов

5.99лв.

В наличност

Винил Материал, Лесен за пренасяне,цвят-добре,не е водоустойчив,той има по-малко гънки,можете да се гали го,за да премахване на гънки, гънки могат да бъдат подобрени.

Премахване на гънки В нея (здраво)на тръбата в продължение на една нощ или за по-дълго, за да се подобри гънка.При необходимост гладьте задната страна (не страна на изображения) на ниски температури, за по-лесно премахване на гънки, за да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо.

Цвят Имайте предвид, че има много различни резолюции на дисплея между всеки компютър, така че цветът, показан на екрана, може да има хроматическую аберрацию.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегне тази ситуация, благодаря ви за вашето разбиране.

Размер На Дисплея

1 , Размерът на фона: Ширина x Височина.

2 , Ако трябва да конфигурирате други размери, моля свържете се с нас.

За стрелбата

Следвайте инструкциите на снимката и използвайте правилна поза.Често задавани въпроси Въпрос: Как да се създаде фон в продажба?А: Можете да изберете размера веднага покупка, колко пъти трябва да се отбележи вашата заявка, по време на плащане, аз доработаю картина според вашата заявка, и потвърдете с вас преди доставка.До: тъй Като аз подгоняю предпоставка не за продажба?А: Можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиента,нашият дизайнер ще направи превод за вас, тогава ще пратя вас превод, за да потвърдите.А: Моля кажи ни размера, който искате.

Пиксел от изображението по-добре, само по-3000px * 3000px, или разрешение не по-малко от 300 dpi.

в противен случай отпечатък ще се размазва.Въпрос:Колко време това ще ви струва, за да изпратите фон ми?И: Имаме нужда от 2-3 дни се справят с поръчка и ще напомняне съобщения след като поръчката ще бъде потопен.Ако искате да получите пакет, моля, свържете се с нас, за да изберете бърза доставка.Обратна връзка, Ако не сте доволни от сделката, моля, свържете се с мен, аз ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се опитам да реши всеки проблем.Ако искате, моля, дайте ми пет звезден рейтинг.Вашата обратна връзка е много важно за мен, благодаря!

За сшивании И ако двете страни на фона на повече от 150 см (5 фута) ,на заден план ще бъдат отпечатани в две части, с други думи, той повече не ще бесшовным.Но най-важното е,че шева не ще попречи на снимките,ние наклеим ги в едно парче, преди да изпратите, и на върха му не е в джоба или прът.

Етикети: звукозаписно студио, набор от студио, муслиновое дърво, студио монитори, скоростна фото студио, кийт студио, музикално студио, кийт фотографско студио, мини-фотографско студио, Фотографско студио

Тип Боядисване със спрей
Произход CN(Origin)
номер на модела 210519-55
търговска марка ZHISUXI
Стил unicorn
Материал Винил
Пакет ДА

Напишете отзив

ZHISUXI Винил Еднорог тема Снимки на Фона на Дъга Рожден Ден на Новороденото Банер Цвете Партия Студио Фон 210519-55

ZHISUXI Винил Еднорог тема Снимки на Фона на Дъга Рожден Ден на Новороденото Банер Цвете Партия Студио Фон 210519-55

Винил Материал, Лесен за пренасяне,цвят-добре,не е водоустойчив,той има по-малко гънки,можете да се гали го,за да премахване на гънки, гънки могат да бъдат подобрени. Премахване

Свързани продукти