Всеки ден Носете Къси Фалшиви Нокти Полиран ГЕЛ За Нокти с Овална Натиснете Върху Изкуствен Комплект за Нокти С Лепило Стикер

Нов

1.92лв.

/ 3.09лв.

В наличност

Всеки ден Носете Къси Режийни Полирани Нокти с ГЕЛ-лак, с Овална Натиснете Върху Изкуствен Комплект за Нокти С лепило Стикер Черни гланц отгоре ноктите, очарователни и красиви .Безопасен материал ABS, 100% нов фалшив нокти .Не се насилвайте и не отрывайте ноктите, накиснете ноктите в топла вода за 10-15 минути, след това внимателно го свали на ръба .

Спецификация:

В това число: 1 комплект пирони 24 бр. + 1 лист лепило етикети.

Цвят: Както е показано на фигурата.

Опаковани в торба OPP.

Приложение:

1. Внимателно почистете и отполируйте естествен нокът.

2. Нанесете лепило за нокти или стикер лепило на пластмасова капачка.

3. Нанесете пластмасова капачка върху естествен нокът.

4. Кликнете върху върха и задръжте в продължение на 30 секунди.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте, ако естествени нокти са възпалени или инфектирани.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

УСЛУГИ:

1. Ние също обикновените потребители след излизане от работа, така че ние може да напълно да ви разбере и ще направим всичко възможно, за да ви предложим качествени услуги.

2. Ако имате някакви въпроси за времето на доставка и дефектном като и детайли, които не са получени, моля, свържете се с нас, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

3. Вашата 5-ЗВЕЗДЕН ПОЛОЖИТЕЛНА обратна връзка е много важно за нас и

моля, НЕ оставяйте отрицателна обратна връзка, без никаква връзка.

ГАРАНЦИЯ за ОПАКОВАНЕ И ДОСТАВКА (от EchiQ)

1. Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането.

2. Подробностите са потопени чрез пощенска плащане на икономиката (ние ще изпратим на вашия пакет с безплатна проследяване на номера), да достигнат по-голямата част от страните не по-късно от 10 до 30 работни дни.

3. Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, това може да отнеме до 35 работни дни.Ако не можете да го получите чрез 35 работни дни.Моля, свържете се с нас за разрешение.

4. Ако не ви харесва, изглежда, дълго време на доставка, моля не предлагайте цена.Ние не искаме да се получи отрицателен, неутрален или по-ниска оценка DSR само от време на доставка.

5. Данъци и такси върху вноса, които не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

6. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви са тези допълнителни разходи.

ПЛАЩАНЕ

Ние приемаме плащане чрез PayPal.И можете лесно да платите чрез aliepxress.

77667 Ново записване

30123

Етикети: xs червен найлонов нашийник за кучета

Дължина на ноктите Кратък Овал
Приложение Пръст
Тип Пълни С Върховете На Ноктите
Произход CN(Origin)
търговска марка EchiQ
размер Short oval
Ширина на ноктите Кратък Овал
номер на модела Овални Нокти
Брой 24 маникюр, определени
Материал КОРЕМНА ПРЕСА

Напишете отзив

Всеки ден Носете Къси Фалшиви Нокти Полиран ГЕЛ За Нокти с Овална Натиснете Върху Изкуствен Комплект за Нокти С Лепило Стикер

Всеки ден Носете Къси Фалшиви Нокти Полиран ГЕЛ За Нокти с Овална Натиснете Върху Изкуствен Комплект за Нокти С Лепило Стикер

Всеки ден Носете Къси Режийни Полирани Нокти с ГЕЛ-лак, с Овална Натиснете Върху Изкуствен Комплект за Нокти С лепило Стикер Черни гланц отгоре ноктите, очарователни и красиви

Свързани продукти