Проводници на кабела 381-2499 кабели на двигателя землечерпалки за нов модел на двигателя CAT C7 гъсеници

Нов

165.16лв.

В наличност

381-2499 Колан Кабели на Двигателя за двигателя на багер гъсеници

Характеристики

Здрав и висок клас.

Марка: CARMAN

Приложение

За Писта Багер C7 Двигател На Новия Модел

Основните приложни данните са само за справочни цели.

Повече информация можете да получите от механика.

Описание на пакета

1 * неутрална опаковка.един в найлонова торбичка мехур и кутия кутия за външен пакет.

Условия За Доставка

1. в рамките на 4 работни дни след пълното плащане на получена.

Забележка: Моля,обърнете внимание, тъй като цената на този продукт е страхотно, ние използваме по-бърз начин за доставка на този продукт UPS.Моля, проверете такса се заплаща при извършване на митническия в страната на местоназначението.Моля, ясно да се посочат своята информация, за да митническо може да се свърже с вас.Моля, свържете се с мен за специфични детайли.Ако имате повече изисквания, моля свържете се с мен.

Доставка

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило,ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни,което може да повлияе на скоростта на сканиране на вашия продукт.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,мита и данъци за внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите носят отговорност за митнически такси.Аз разбирам, че вие се притеснявате за евентуални допълнителни разходи по тези предмети.На базата на минал опит.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1.Е има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт?

Да, ние изпращаме на всеки ред с отслеживающим номер, и можете да видите изпращане на staus на съответния уеб сайт.

2. Дали продуктът е същата като на снимките?

Да, всички снимки са истински.Ние сме направили тези снимки себе си.

3. Какъв размер може да се обърне мен?

Моля, вижте снимката на продукта и номер, преди да си поръчате него.Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас, преди да си поръчате него.( кажете ни своя камион марка, модел и изпратете ни снимки ).

4. Аз съм дистрибутор,бих искал да купя много части на стоката, каква е цената на едро?

Здравейте,благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронна поща, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!

ВРЪЩАНЕ

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако елементи на повредени или загубени при тяхното връщане.купувачът ще бъде отговорен за такава вреда или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Етикети: caterpillar, ремонт на дисплей на bmw, разширителния резервоар за bmw e46, котка caterpillar, корпус с7, тениска caterpillar, топ даф, теглене на кабели audi, жак c7, дейви даф

OEM НЯМА. 381-2499
Произход CN(Origin)
Материал PA66, Метални
размер 1.30KG
номер на модела 381-2499

Напишете отзив

Проводници на кабела 381-2499 кабели на двигателя землечерпалки за нов модел на двигателя CAT C7 гъсеници

Проводници на кабела 381-2499 кабели на двигателя землечерпалки за нов модел на двигателя CAT C7 гъсеници

381-2499 Колан Кабели на Двигателя за двигателя на багер гъсеници Характеристики Здрав и висок клас. Марка: CARMAN Приложение За Писта Багер C7 Двигател На Новия

Свързани продукти