Под Наем Светлина Под Наем Светлоотразителни Стикери, Джанти Спици Тръби, Ленти За Безопасност Предупреждение Светлина Рефлектор Колоездене

Нов

0.52лв.

/ 1.07лв.

В наличност

Описание:

В един лист 8 парчета, и всеки лист може да се прилага само един път, защото той ще бъде лепкаво, когато го otorvut и си отново.

За 26-инчов планински велосипед, ако една гума е напълно покрити от една страна, се нуждае от около 9 гуми, т.е. ако искате да две гуми са напълно покрити от четири страни, ще трябва да си купите за около 5 гуми (в тях 40 гуми).

[Съвети]

Ако степента на огъване колелото не е подходяща, се препоръчва да се режат светлоотразяващите стикер на няколко по-малки парчета и се залепи за нея.Колата V-образни спирачки трябва да бъдат приложени към ножевому пръстена, в противен случай той ще се повреди тормозными колодками.

Цена-една цена (в нея 8), и всеки цвят е един и същ, така че няма начин да се смесват цветове.Ако искате да имате повече цветове, трябва да си купя няколко.

Радиан етикети е направена в съответствие с 26-инчов планински велосипед.Една гума е напълно покрити от едната страна, което изисква около 9 парчета.Ако искате да две гуми са напълно покрити от четири страни, трябва да си купя 5 броя (брой за покупка-5, общо 40 броя).

Ако колата не е на 26-инчов, трябва сами да намалят още няколко светлоотразителни ленти, а след това да ги залепите, за да радиан е по-естествен.

Скъпа, моля те, не замачивайся дълго във водата! ! ! )

Ниско използване на:

1: първо почистете мястото, където трябва да бъде приложен джанти (най-добре е да го почистите с алкохол, който може ефективно премахване на мазни петна).

2: Задайте формата на стикери и сравнете позиция, която ще наклеено.Като цяло, трябва да се залепят отвън навътре

3: и Двете страни на колелото са прикрепени, ефектът ще бъде по-добре

● Област на приложение: дискови спирачки и V-образна спирачка (ако това е V-образна спирачка, опитайте се да стоят настрана от накладките)

● Размер: около 21 см дължина и 0,8 см ширина

Технически характеристики:

Продукти: контрастиращи етикети за велосипеди и мотоциклети

Модел: Етикети на колела BG-2886

Цвят: както е показано на фигура (има разлика между червени и оранжеви цветове, която не е очевидна когато се правят снимки, но добре забележим очи)

Размери: 21.5*10.3*0.2 см

Забележка: Купете си не по-малко от 5 парчета, които просто могат да покрият четирите колела.Препоръчва се продават два комплекта едновременно.Този не може дълго да се накисва във водата, и това е расходный материал.Този е с висока цена на изпълнение, която е само на една двадесетата от цената на една и съща серия.Затова е препоръчително да се купуват повече на един път и често правят различни опити.

Комплектът включва:

1*Светоотражающая стикер

Етикети: d4ge 400dca r2, отразите стикер, велосипедна стикер, стикер на ръба на мтб, светлоотразителни стикери колела, Рефлектор, стикер за стена, текстилен рефлектор, стикер на велосипеди джанти, стикер колела чист

Произход CN(Origin)
Цвят 6 цвята
Модел Етикети към колелото BG-2886
Брой 8 стикери в един продукт
размер 21.5*10.3*0.2cm, 21cm x 0.8cm
Поддръжка Дропшиппинг/търговия на Едро търговия
Материал Спортна сигурност
Име на продукта различни етикети за велосипеди и мотоциклети
Тип светлоотразителни стикери

Напишете отзив

Под Наем Светлина Под Наем Светлоотразителни Стикери, Джанти Спици Тръби, Ленти За Безопасност Предупреждение Светлина Рефлектор Колоездене

Под Наем Светлина Под Наем Светлоотразителни Стикери, Джанти Спици Тръби, Ленти За Безопасност Предупреждение Светлина Рефлектор Колоездене

Описание: В един лист 8 парчета, и всеки лист може да се прилага само един път, защото той ще бъде лепкаво, когато го otorvut и си отново. За 26-инчов планински велосипед, ако

Свързани продукти