Оригинален 8,8-инчов 1920x480 LCD екран HSD088IPW1-B00 60hz Mipi USB контролер Такса

Нов

72.07лв.

/ 80.08лв.

В наличност

Кораб: с това ще ги изпитаме, е строго пред кораба.Ние оплачиваем само разходите за доставка и данък за нашата страна, ако има някакви разходи за доставката и данък за вашата страна, вие трябва да ги плати.Ние ще го доставим в рамките на 3 работни дни след получаване на поръчката.Срокът за доставка обикновено е от 7 до 50 дни, че ще бъде различно за различните страни.Можете да изберете стандартна доставка Energybg.eu,тя по-бързо от другите. * Сащ / Великобритания / Австралия може да отнеме 7-30 работни дни. * Канада може да отнеме 7-35 работни дни. * Франция / Испания / Германия може да отнеме 7-30 работни дни. * Източна Европа може да отнеме 16-30 работни дни. * Италия / Бразилия / Южна Америка може да отнеме 30-50 работни дни. * Изпратен от DHL Express: 7-12 работни дни (трябва да платите допълнителна такса).Гаранция и връщане: Ние предлагаме гаранция за всички наши продукти.Купувачите са цената за доставка за връщане на дефектни или неполноценного на продукта при нас.Върнатите стоки трябва да бъде в добро състояние, тъй като ние сме ги написали, а не са повредени.Върнати стоки подлежат на одобрение от нас, те трябва да бъдат в оригиналната кутия, както ние ги изпратили.За получени от физически повредени предмети, трябва да се докладват в рамките на 2 дни.Всички рекламации грешки, които НЕ са свързани с продавача, включват 15%-ную такса за повторно съхранение, както и разходите за доставка и обработка, НЕ се възстановяват. ( Например, вие сте си купили грешен продукта ) - Свържете се с нас:

1. Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас на мнение, ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден. (не включва и почивните дни)

2. Работно време: От понеделник до събота

3. Ако не сте получили отговор в рамките на 1-2 работни дни, моля, проверете електронната си поща или да Ми съобщения, в случай, че вашият доставчик на електронна поща е прекалено агресивен филтър за спам, блокиране на моите писма.Моля, добавете ни в вашия контакт и да ни пишете отново.

4. Цени на едро на поръчка е приемлив, по-ниски цени ще бъдат предложени за търговия на едро на поръчката.

Забележка:

Ние просто трябва по-голяма от 100% положителна обратна връзка, моля, не оставят никакви отрицателни мнения и неутрални коментари, преди да се свържете с нас.Благодарим ви!

Екрани, които можете да закупите, се използват, могат да имат признаци на употреба, като например драскотини или следи, но ние вече сме проверили, преди да го изпратите, така че не се притеснявайте за качеството.

Етикети: hdmi към mipi, HSD088IPW1, дъска antminer, 2-пинов конектор за слушалки, mipi lcd, дисплей mipi, мурк, интерфейс mipi, на екрана 320 480, управителният съвет на mipi driving board

Документ Няма
търговска марка htytech
Тип на екрана Капацитивен екран
Съвместим марка Универсален
Произход CN(Origin)
Размер на дисплея 7~10 инча
Вид на продукта Плосък LCD дисплей
номер на модела HSD088IPW1-B00

Напишете отзив

Оригинален 8,8-инчов 1920x480 LCD екран HSD088IPW1-B00 60hz Mipi USB контролер Такса

Оригинален 8,8-инчов 1920x480 LCD екран HSD088IPW1-B00 60hz Mipi USB контролер Такса

Кораб: с това ще ги изпитаме, е строго пред кораба.Ние оплачиваем само разходите за доставка и данък за нашата страна, ако има някакви разходи за доставката и данък за вашата

Свързани продукти